טיפים לאובססיה מחשבות חרדתיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפים לאובססיה מחשבות חרדתיות
    לימור
    11/07/2017

שלום רב. יש לי בעיה שאני חושבת מחשבות שליליות שמובילות לחרדה אובססיבית לדוגמה: למשל חרדה חברתית זה חלק מהעניין מה יגידו עלי? איך התנהגו אלי? וכולי הייתי שמחה אם תוכלו לתת לי טיפ מעשי כדי להימנע ממחשבות אובססיביות אני זקוקה לזה מאוד בימים האחרונים ללא פנייה לטיפול תודה רבה לכם ויום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפים

ד``ר אליהו סמואל
    12/07/2017

לימור שלום

בעידנים הקודמים היו חברים קרובים איתם אפשר היה לשוחח על בעיות החיים. זה לא היה מזיק גם היום. שיחה עם אדם קרוב מועילה יותר משיחה וירטואלית.

ההגדרה שלך אובססיות אינה מדויקת מדובר בתסריטים שליליים. יש הרבה עצות אולם משפע עצות אפשר להתבלבל. הייתי מציע לך רעיון קדום שבא מהמזרח קוראים לו MINDFULLNESS . ואפשר לקרוא עליו בווב.
    הכוונה להתבונן בדברים הקטנים ולהנות מהם באופן מירבי כאן ועכשוו. ולהרהר עליהם כל אימתי שמתלבשות עלינו המחשבות השליליות. במוח יש לנו מאגרים לזיכרונות רעים המשתלטים עלינו ומאגרים לחוויות טובות שאין אנו יכולים לשלוף מהם זכרונות. יש לתרגל זאת שוב ושוב לשלוף חוויות טובות מההווה ומהעבר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו