אני שתלטנית ורוצה לשנות את זה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני שתלטנית ורוצה לשנות את זה
    סימה
    21/07/2017

שלום, אני רווקה בת 38, (עצמאית מתכוונת להיות אשת קריירה) פונה אלייך בגלל שמפריע לי מערכות היחסים שאני מנהלת
    אני מאוד שתלטנית, אוהבת לתת פקודות ושאנשים יצייתו לי.
    בגלל זה גם אין לי חברים קרובים.

אני מאוד טובה בזה, בלתת פקודות ולנהל. אבל שמתי לב למרות שאנשים נענים לי, הם מקרינים חוסר נוחות ובין היתר חוסר סימפטיה כלפי.

השאלה שלי היא כזאת; האם כדאי להשאר כמו שאני? הרי בכדי לנהל עסק חייבים כוח ושליטה.
    או שאפשר גם אחרת?

אני רוצה לשנות את זה, אך לפעמים טוב לי עם המצב.

אני בדילמה מה לעשות?

אשמח לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שטלתנית

ד``ר אליהו סמואל
    24/07/2017

לסימה שלום

את מציגה מערכת הנחות שאינה מדויקת.
    לגבי זוגיות הנחתך אינה מדויקת- יש בני זוג המעדיפים ושוחרים בנות זוג שתלטניות . לכל סיר יש מכסה כאמור.

ואשר לסגנון ניהול יש ויש ואפילו מקיאוולי האיום דיבר על סמכותו ורשעותו של המנהיג כחובה אבל הוא גם הציע נגיעה של רחמים וחמלה.

יש סגנונות ניהול שונות- מדובר כנראה יותר כנטיית אופי. הצעתי הכנה להכנס לטיפול פסיכולוגי לצורך חקירה. אני מבין שזה יהיה קשה כי בטיפול את צריכה לגלות את החלק הנכנע שלך אבל גם הוא חשוב לתפקודך .

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתלטנית

ד``ר אליהו סמואל
    26/07/2017

לסימה שלום

את הדילמה קשה לפתור בשיחה בווב. השיחה עם איש מקצוע פנים אל פנים בעלת איכות משפיעה - וערכה ארוך טווח.
    אי אפשר להמנע מכך.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו