אחרי שינוי גדול בחיי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שינוי גדול בחיי
    מאיה
    23/07/2017

אחרי שינויי גדול, חזרתי בתשובה..זה היה תהליך ארוך שילמתי מחיר יקר מאוד אבל אני שלמה לגמרי עם הבחירה באור חיי החדש .
    הבעיה : איבדתי את קשריי הקודמים, כלומר עדיין בקשר לא רבנו כמובן. אבל אני לא מוזמנת יותר כי האירועים והטיולים בשבת.. ובנוסף אין לי עדיין קשרים חדשים..אני אימא לילדים ותינוק אין לי זמן לצאת להרצאות למעט פעם בשבוע...אני מרגישה כאב שהולך עמי לכל מקום חסר לי....גם קשה לי בגינה הציבורית ואת מי להזמין ליום הולדת של ילדיי החילוניות לא כמוני הדתיות לא כמוני...ייתכן שזה דיכאון? העלי נותר חילוני ויש בנינו חלוקי דעות שמכאיבים לי... למרות זאת אני מתפקדת מצוין, שמחה פחות או יותר. פעילה, עובדת,אמא ל 3 . מה נכון עבורי לצאת מזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי שינוי גדול בחיי

הוספת תגובה

• חזרה בתשובה

ד``ר אליהו סמואל
    24/07/2017

למאיה שלום

את עשית בהחלט מהפך - המהפך אינו מרחש בנקודה של זמן הוא מתהווה לאורך זמן ואת מיטיבה לתאר אותו.
    הואיל ואת שלמה עם מהלך חייך, אני מציע לך לפנות לגורם תמיכה מתוך בעולם החרדי -הם בטח מכירים מצבים אילו.
    אגב, שלא תצפי לתשובות ופתרונות מהירים , שכן השינוי שעברת יש בו גם תהליך הדרגתי התואם השתנות באורח חיים.

אגב מציאות זאת נכונה גם לחוזרים בשאלה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו