עזרה באבחנת המצב הבריאותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה באבחנת המצב הבריאותי
    טל
    25/07/2017

היי,
    אחרי המון שנים החלטתי לנסות למצוא את ה "בעיה" הפסיכיאטרית שיש לאמא שלי, אנסה להסביר בכמה משפטים את המצב.

1.מעווטת את המציאות, יכולה לדבר בטלפון אם X ולספר ל Y משהו אחר לגמרי לפי מה שהיא הבינה שלא קרה בכלל.

2.משקרת בלי הפסקה ללא כל כוונה.

3.אם היא תחשוב שמשהו לא נכון ואני אסביר לה שהוא כן נכון היא תגיד לה אהה אז זה נכון.

4.שמספרת סיפור\מקרה מסויים, היא מספרת אותו באופן חלקי מהאמצע ואת אותו הדבר המון פעמים.

5.מתנהלת בסביבה הפתוחה בצורה לא נעימה\נוחה, ללא טאקט.

אני מנהל אותה ביום יום בדברים הפיננסים וההתנהלות יום יומיים...

אשמח לעזרה\הכוונה, למי צריך לפנות? איך מאבחנים את המצב? רק לדעת מה זה? האם זה בר טיפול? האם זה יכול להחמיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרעה של האם

ד``ר אליהו סמואל
    26/07/2017

לטל שלום

לפי התיאור נראה בעליל שיש לפנות לפסיכיאטר.
    אני מניח שאמך חפצה בעזרה- שכן ניסיון שלך לאלץ אותה לטיפול לא בהכרח יוביל לכיבוש המטרה.
    רצוי כי תגייסי לכך גם את האבא יתכן ואת יתר האחים אם יש.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה ד״ר אליהו סמואל

טל
    27/07/2017

היי, האמת שאני ממש לבד בסיפור, האם יש אפשרות להמליץ על פסיכיאטר או סוג של פסיכיאטר?

אני פשוט רוצה בפעם אחת לקבל חוות דעת ולא לנסות לעבור מאחד לשני מפאת מצב כלכלי

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו