לא ראויה לגבר בחיי ולא ראויה לחיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ראויה לגבר בחיי ולא ראויה לחיות
    פופ
    05/08/2017

אובחנתי כאישה דכאונית ללא טיפול תרופתי אני סובלת מאוד חולנית כרגע לא עובדת בקיצור לאראויה לכלום לא יכולה לצאתמזה מנסה להכיר גבר אבל פוחדת ידיד שלי דוחף לכך אבל לי טוב היכן שאני נמצאת אני לא פוחדת . כלמה שאני רוצה זה למות זהו . מה עושים עם כל העניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיואשת

ד``ר אליהו סמואל
    07/08/2017

לפופ שלום

חבל על הסבל שלך

בשביל זה יש אנשי מקצוע. אם רק תעיזי ללכת לטיפול ותתחילי. אם אפשר לוותר על זה.

הקופות אמורות להציע טיפול חינם בסל הבריאות.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין הזדמנות

פופ
    07/08/2017

מצטערת לא רוצה סתם לבזבז כסף על כלום כבר הייתי בסרט הזה אני חייבת לגייס את עצמי ולתת לעצמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזבוז כסף

ד``ר אליהו סמואל
    08/08/2017

טיפול טוב חוסך כסף ולא להיפך.

התנאי הוא טיפול בידי מטפל ראוי ומקצועי. וזאת אפשר לדעת לפי התעודה. לרוב ולא בהכרח לסוגייה שהצגת רצוי לפנות לאיש מקצוע קליני - כלומר אדם עם הגדרה קלינית- ורישיון של סיום הכשרה של משרד הבריאות.
    יש הרבה מטפלים בשוק שאין להם הכשרה כזאת.

איני מכיר שיטה אחרת לשינוי. יש כמובן גם שינוי ספונטני שהחיים מזמנים.

אגב פורום זה מיועד לטיפולים- אין אנו יודעים להציע קיצורים או מעקפי טיפול דרך הפורום.

וחשוב לדעת שקופות החולים מחויבות לפי החוק לתת טיפול פסיכולוגי - פסיכיאטרי חינם..... מ- 1.7.15 .
    ואם השירות אינו ניתן אפשר לפנות למשרד הבריאות לתווך ולבחון מדוע אין כיבוד החוק. תפקיד המשרד לבצע וויסות ופיקוח על מימוש החוק.

אשמח לכוון גם בטלפון באם באמת יש את הרצון להיעזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו