מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ראויה לגבר בחיי ולא ראויה לחיותפופ05/08/2017
אובחנתי כאישה דכאונית ללא טיפול תרופתי אני סובלת מאוד חולנית כרגע לא עובדת בקיצור לאראויה לכלום לא יכולה לצאתמזה מנסה להכיר גבר אבל פוחדת ידיד שלי דוחף לכך אבל לי טוב היכן שאני נמצאת אני לא פוחדת . כלמה שאני רוצה זה למות זהו . מה עושים עם כל העניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת
ד``ר אליהו סמואל07/08/2017לפופ שלום
חבל על הסבל שלך
בשביל זה יש אנשי מקצוע. אם רק תעיזי ללכת לטיפול ותתחילי. אם אפשר לוותר על זה.
הקופות אמורות להציע טיפול חינם בסל הבריאות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הזדמנות
פופ07/08/2017מצטערת לא רוצה סתם לבזבז כסף על כלום כבר הייתי בסרט הזה אני חייבת לגייס את עצמי ולתת לעצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבזבוז כסף
ד``ר אליהו סמואל08/08/2017טיפול טוב חוסך כסף ולא להיפך.
התנאי הוא טיפול בידי מטפל ראוי ומקצועי. וזאת אפשר לדעת לפי התעודה. לרוב ולא בהכרח לסוגייה שהצגת רצוי לפנות לאיש מקצוע קליני - כלומר אדם עם הגדרה קלינית- ורישיון של סיום הכשרה של משרד הבריאות.
יש הרבה מטפלים בשוק שאין להם הכשרה כזאת.
איני מכיר שיטה אחרת לשינוי. יש כמובן גם שינוי ספונטני שהחיים מזמנים.
אגב פורום זה מיועד לטיפולים- אין אנו יודעים להציע קיצורים או מעקפי טיפול דרך הפורום.
וחשוב לדעת שקופות החולים מחויבות לפי החוק לתת טיפול פסיכולוגי - פסיכיאטרי חינם..... מ- 1.7.15 .
ואם השירות אינו ניתן אפשר לפנות למשרד הבריאות לתווך ולבחון מדוע אין כיבוד החוק. תפקיד המשרד לבצע וויסות ופיקוח על מימוש החוק.
אשמח לכוון גם בטלפון באם באמת יש את הרצון להיעזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)