איך לבחור פסיכולוג/ מאמן אישי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לבחור פסיכולוג/ מאמן אישי?
    ענת
    14/08/2017

היי,

כבר תקופה ארוכה ישנם מספר דברים בחיים שמפריעים לי ומספר נושאים שהייתי רוצה לטפל בהם, ואני פשוט הולכת לאיבוד מרוב מידע ומתפזרת.
    יש המון פסיכולוגים, המון מאמנים, כולם גרים בסביבה שלך ואיך תדע מה הטיפול המתאים לך?
    למי פונים להתייעצות ראשונית-פסיכולוג? מאמן?

הייתי בשתי פגישות אצל פסיכולוגית דרך הקופה שלי, לא הרגשתי שזה עוזר לי ולכן הפסקתי ועכשיו אני רוצה לחזור.

אשמח לדעת במה כדאי לי להתחיל?

תודה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך בוחרים מטפל

ד``ר אליהו סמואל
    15/08/2017

לענת שלום

קודם מטפל שלא עוזר - השאלה מה הכוונה ? לפעמים צריך לדבר על כך. טיפול זה לא כיף, בטיפול נחשפים כאבים רבים הגורמים לסבל. אבל כמו בניתוח כאב הניתוח אינה סיבה לשנות כירורג.

ואשר לבחירה.- ההכשרה זה הפרמטר הבדוק ביותר. אם כי גם שם יש נפילות. חשוב לבחון גם כמה את בררנית.
    מטפל הנושא את הלוגו קליני בתעודות זה מעיד על הכשרה ארוכה ואיכותית עם מיון סבוך בדרך. לגבי רופאים יש לבדוק עם הוא עוסק במתן תרופות או שיש לו הכשרה טיפולית. כל הרופאים קלינים.
    לגבי קאוצר- אין מיון בדרך. הכל אפשרי שם. ואין גם השוואה בין השניים. קאוצר מתאים לאנשים שאין להם בעיות עמוקות או לאנשים עם בעיות קשות במיוחד וגם אז רצוי תיווך ופיקוח של פסיכיאטר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו