מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון שלא עובר כבר שנתייםים17/08/2017
שלום יש לי מחלה אוטיאמנית שהייתה חצי שנה.
ואחרי עשר שנים יש התלקחות .
ממה שהבנתי היא גם פוגעת במערכת העצבים . ה
ייתי אדם הכי רגוע ושלו זה היה הכינוי שלי רוגע.
גידלתי כמעט לבד ילדים בעלי היה מגיע מאוחר הנקתי נחלשתי עבדתי בעבודות קשות טיפול בבית לבד
. עכשיו אני בת40 ושנתיים בדיכאון .
לפני עשר שנים יותר שחלתי כבר הראמטולג ביקש שאלך לטיפול אבל הכחשת
י את המצב גםבפני
. היום אני מלאה בעצבים פסיכאטר הציע רק כדורים .
ואני אפילו את הכדורים של המחלה לא לוקחת יש לי בעיה לקחת פסיכלגית
הבית לא נקי מתביישת שיבואו אנשים בגלל מצבי הרפטאי עזבתי עבודה קשה אבל אהבתי .אני מסוגלת לנקות כול בית לא רק את שלי .ושמנקה כייף לי אני אוגרת מתייאשת שמנקה ומבן אדם זריז אני לא מצליחה לעשות כלום נפשית. אציין שלמרות הכאבים שיש לי זו לא הסיבה שלא מנקה .פתאום התעוררתי שאני גדולה לא למדתי מספיק לא הבאתי ילדים.מספיק.
בעלי מבוגר ממני ואולי לא צריך תינוק שהוא נראה מבוגר מלא מחשבות אני נרדמת רק מאוחר בלילה.אני אצל פסיכאטר מדהים אבל הדיכאוו והעצבות חזק ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים קשים
ד``ר אליהו סמואל18/08/2017לים שלום
את מספרת על חיים לא קלים.
רק תרופות לא מספיק. יש חובה גם לתמיכה וליווי של איש מקצוע. מצב זה אמרו לחלוף תחת טיפול גם במקרה זה של מחלת רקע ביולוגית .
ובמקרה הקשה גם טיפול אינטנסיבי באשפוז יום.
אנו חיים בעולם עם חידושי רפואה רבים וחבל שתסבלי כל כך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשיבה
ים20/08/2017תודה על התשובה
לא הבנתי מה זה אישופז יום?חוץ מהטיפול במחלה שלי שהייתי באישפוז יום אלף הבדלות אבל זה לגוף ומה שהצעת זה לנפש.
מה עושים באישפוז הזה לא מוכנה ליטול כדורים ולהיות כו זומבי רוצה לטפל בעצמי בלי עזרים מה כן אפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אשפוז יום
ד``ר אליהו סמואל20/08/2017מדובר בטיפול בנפש ואיזון תרופתי באופן אינטנסיבי ואם צריך גם בגוף.
טיפול רק נפשי אפשר ואולי אולם לא בפגישה את בשבוע אלא מספר פגישות בשבוע ואין ערבות להצלחה. מדובר לאחר הכל בתופעה ביולוגית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגיבה
ים20/08/2017היי תודה רבה אני מהצפון איזור צפת היכן אפשר לטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)