חרדה כללית - איך לטפל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה כללית - איך לטפל?
    דין2
    24/08/2017

בן 35, סובל מהפרעת חרדה כללית (דאגנות, טרדה, חרדה בריאותית/פרנסה)
    חלה החמרה בשנה האחרונה
    ניסיתי בעבר טיפול תרופתי בעבר שעזר אבל לא יכולתי לחייות עם תופעות הלוואי (ובנוסף לא מעוניין בטיפול כימיקלי לאורך זמן עקב הסיכונים)
    ניסיתי מדיטציה שעזרה טיפה אבל לא באופן משמעותי
    ניסיתי טיפול פסיכולוגי שעזר טיפה אבל לא משמעותית
    * אני מחפש שיטת טיפול יעילה ומוכחת להפחתת החרדות, אשמח לשמוע המלצות מניסיונכם וידיעתכם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה כללית - איך לטפל?

הוספת תגובה

• ניסית פעילות גופנית?

תמר
    26/08/2017

ספורט עוזר מאוד לחרדה כללית, מניסיון... מאז שהתחלתי לרוץ 4 פעמים בשבוע החרדה שלי ירדה מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיטת טיפול בחרדות

ד``ר אליהו סמואל
    27/08/2017

לדין2 שלום

כאשר מדברים על טיפול פסיכולוגי זה ממש שטחי מאחר ויש כמה עשרות שיטות ואני מניח שעברת גישה קוגניטיבית שכן היא לכאורה יעילה אבל לא מספיק כדי לשרוד.
    כותב הפורום מאמין בגישה המשולבת עם גישה קוגניטיבת ודיאנמית בהתחלה ובהמשך לעבור לגישה דינאמית. וכל זאת המשולב עם תרופה.
    אפשר בנוסף כמובן פעילות גופנית, מדיטציות ועוד אבל כל אלה הם אורח חיים ולא גישה טיפולית.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו