לחצים בעת ביצוע משימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחצים בעת ביצוע משימה
    אבי
    30/08/2017

שלום, קיימת אצלי תופעה מוזרה שאני לא מבין מה אני יכול לעשות איתה, אני בחור כשרוני מאוד, עובד בעבודה מכובדת ומאתגרת ומצליח במה שאני עושה.
    הבעיה אצלי היא שכל דבר שאני רוצה לעשות או להשלים אני ישר מתמלא בלחץ, לא משנה אם זה בעבודה או בבית, למשל, אם אני רוצה לפתור איזו תקלה בעבודה או אפילו איזה משהו בבית במחשב שלא קשור לעבודה אני כאילו מתמלא בלחץ חזק לסיים אותו מהר, זה גורם לי ללחצים ולקושי להתרכז ולהתאזר בסבלנות, בגלל שאני כשרוני אז אני מצליח לסיים מהר אך זה בא בחשבון על זה שעם הזמן אני מרגיש לחצין נפשיים שזה עושה לי וזה שוחק אותי מאוד, השאלה שלי מה זה בכלל? מה ההגדרה של זה? מה אפשר לעשות עם זה? נסיתי נשימות, לקרוא לאט, לפרק לגורמים את המשימה אבל ללא הצלחה.. אשמח להבין מה זה..

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחצים בעת ביצוע משימה

הוספת תגובה

• מצב מוזר

ד``ר אליהו סמואל
    04/09/2017

לאבי שלום

המצב שאתה מתאר יכול לבוא מסיבות שונות. טיפול אינו מתבצע להכחדת הסימפטום אלא לצורך הבנת נסיבותיו.
    הקשר הטיפולי מאפשר התבוננות וגזירת תובנות עומק.
    איני יכול לנחש את הסיבה אולם בהחלט להציע לך לגשת לטיפול כדי שחייך יהיו יותר מאושרים.

גישה טכנית אינה בהכרח הפיתרון. יש לגשת למניע היא הסיבה לפעילות . המניע מסתיר חוויה עליה תוכל ללמוד רק בטיפול.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו