מרגישה קצת אבודה בחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה קצת אבודה בחיים
    אנונימי
    24/09/2017

אני לא יודעת כמה זה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי מקום אחר לפרוק בו את המחשבות שלי וגם אם לא יהיה לי מענה זה בסדר..
    טוב..מאיפה להתחיל, אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי עם מישהי מדהימה אבל לצערי קשה לי מבחינה כספית..כל יום אני חושבת על משהו אחר..בימים האחרונים ספציפית זה מחשבות על הקיום שלי ומה המשמעות של החיים שלי בכלל, הכל מרגיש לי כל כך מזוייף מסביב כולל האנשים מסביבי, לא מוצאת את עצמי בכלל לא עם המשפחה ולא עם החברים..שאלה שעלתה לי לראש האם אוכל להיות מאושרת בלי שהאושר שלי יהיה תלוי בבנאדם אחר? בלי בן זוג?
    מנסה לחפש את האושר בעצמי ופשוט לא מצליחה להרגיש ככה, יש לי משפחה שאוהבת אותי, יש לי תחביב שאני אוהבת אבל עדיין מרגישה שהכל חסר משמעות
    אנשים עושים דברים רק כדי להרשים אחרים, וחיים באופן כללי כדי להראות משהו בעיני אחרים. נמאס לי מזה
    מצד שני כל העולם הוא כזה,וזה רק הולך ונהיה יותר גרוע אז מה אטוס לאי בודד וארקב שם? מה הפיתרון כשמרגישים לא חלק מהעדר ההמוני הזה איך מוצאים את האיזון?
    לפעמים מרגיש לי שלא יקרה כלום אם אעלם מכאן, אבל לא באלי, באלי למצוא את האושר הזה כי אני יודעת שהוא קיים בנוסף לכך אין מסביבי מישהו שאני יכולה לשתף אותו במחשבות האלה ואין מישהו שבאמת יכול לתת לי כיוון כלשהו
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה קצת אבודה בחיים

הוספת תגובה

• מרגישה אבודה.

ד``ר אליהו סמואל
    24/09/2017

לאנונימי שלום

החומר שאת מורת הוא חומר ששווה זהב לטיפול של פסיכוטרפיה.
    את מוזמנת לפנות לטיפול זה ובטוח שתהני - ותפיקי תועלת.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו