מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה טיפול מומלץ לתחושת בדידות?איילת14/10/2017
שלום
אני כבר תקופה ארוכה שמרגישה בדידות ועצבות, למעשה זה התחיל לפני כ 7 שנים כשסיימתי את לימודי באוניברסיטה וחזרתי לגור בעיר בה גדלתי, במהלך תקופה זו התחתנתי והבאתי ילדים אבל חברתית אני מרגישה לבד. תמיד הייתה לי חברה טובה צמודה אלי שהייתי מבלה איתה כל הזמן, סוג של אשת סוד. אבל הרבה דברים השתנו עם השנים, חברות טובות שעזבו את הארץ או התחתנו והתרחקו גאוגרפית וקשה לשמור על קשר מספק כשכל אחת טרודה ביומיום ובילדים. אני מנסה לפתח קשרים עם אמהות מהגן או נשים שעובדות איתי אבל זה לא אותו דבר כמו החברות ילדות או חברות שהכרתי במהלך חיי הרווקות, שאיתן הקשר היה משמעותי הרבה יותר. אני מרגישה מאוד בודדה, אני גם מרגישה תנודות גדולות במצב רוח שלי בעקבות כך, אני מתעסקת כל הזמן בליצור מפגשים עם אנשים, אפשר להגיד אפילו באופן אובססיבי שלפעמים אני מרגישה מפריע לי פשוט להיות ולהנות עם הילדים, ומצד שני ברגע שהמפגש נגמר אני נכנסת לסוג של עצבות והרגשה של בדידות שוב עוטפת אותי. יש לציין שאף פעם לא היו לי מלא חברות אבל תמיד היו מספר חברות שהקשר איתן היה קרוב ומשמעותי וזה הספיק לי. רק בשנים האחרונות אני מרגישה בדידות כזו שכל הזמן חונקת בגרון. מה אתה ממליץ לי לעשות? אם כדאי טיפול כלשהו או כדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת בדידות
ד``ר אליהו סמואל17/10/2017לאיילת שלום
כמובן שרצוי להתחיל עם טיפול ורק דינאמי בהקשר שאת מציעה. ובמידה והטיפול לא יצמיח שינוי כל שהוא במהלך כשלושה חודשים יש להתיעץ עם המטפל לגבי תוספת תרופה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)