פחד לאחר התפטרות מהעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד לאחר התפטרות מהעבודה
    מיכל
    22/10/2017

שלום. לאחר 20 שנות עבודה מפרכות ולא פשוטות החלטתי כי די,מספיק.מעוניינת בעבודה נוחה עם שעות נוחות ואפילו בחצי מישרה. התפטרתי!עשיתי את הצעד ואני חשה הקלה עצומה.לא מתחרטת לשניה. הבעיה היא שהנה,התקבלתי לעבודה אחרת (אמנם לא מישרת חלומותיי,אבל בינתיים..עד שאמצא משהו אחר) ואני אמורה להתחיל במהלך השבוע ואני חרדה מלהתחיל...מין פחד כזה. איך יסתדרו הילדים עם השעות החדשות,למרות היותם גדולים. איך יהיה? מה יהיה? מין חוסר חשק כזה להתחיל,למרות שאני יודעת שאני חייבת לצאת מהבית וכן להתחיל ולנסות ולהיות באינטרקציה עם אנשים. ברור לי שהישיבה בבית לא תתרום לי (אינני טיפוס עקרת הבית..) וברור לי שבאיזשהו שלב נצטרך את הכסף....
    אנא עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד לאחר התפטרות מהעבודה

הוספת תגובה

• בעיה להתחיל משהו חדש

ד``ר אליהו סמואל
    22/10/2017

למיכל שלום

זה בהחלט יכול לקרות ולא צריך להבהל מזה. את בטוח שתסתדרי ממש כמו שהסתדרת בעבר. רצוי לשתף את בן הזוג או את החברה. תמיכה של אדם קרוב תמיד לשובה במצב כזה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו