סטריליות יתר בחור בן 23

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטריליות יתר בחור בן 23
    צבי
    07/11/2017

היי אני עם "בעיית" סטריליות קשה קראתי קצת באינטרנט על O.C.D והתיאורים שקראתי מאנשים ממש מתאימים לאיך שמתנהל היום שלי והחיים בכלל. אני מעביר שטיפה על כלים שכבר נשטפו (מחשש שמי ששטף את הכלי העביר שטיפה בחפיף...), במקלחת אני מבזבז לא פחות מ20 דקות ובצבא המינימום היה 30 דקות במקלחת, כמובן ששוטף ידיים המון ומשתדל שלא לבוא במגע פיזי עם כל דבר, תמיד שומר מרחק סביר מאדם שאני מנהל איתו שיחה מחשש שבטעות ירק עליי מתוך דיבור ומהבל פה אלא אם כן זו בחורה שאני ביחסים איתה... אני אף פעם לא שם אוכל למשל לחמנייה או פרי / ירק על השולחן או על השיש ותמיד מבודד אותו איך שהוא עם חתיכת נייר או כלי חד פעמי. בעיקרון אני לא רואה את זה כדבר רע כל הסטריליות הזאת אבל אני מרגיש שמתבזבז לי המון זמן ואני דואג יותר מדי. יש מה לעשות עם זה מלבד טיפול פסיכולוגי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטריליות יתר בחור בן 23

הוספת תגובה

• סטריליות

ד``ר אליהו סמואל
    13/11/2017

לצבי שלום

למרות שאני לא שייך לאילו שממליצים בקלות על עזרה תרופתית על התאור שלך הייתי ממליץ על שילוב שימוש בתרופה.
    זה יגרום לתוצאות טובות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו