ספקות לגבי יחסים משפחתיים שהתחדשו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספקות לגבי יחסים משפחתיים שהתחדשו
    ליה
    08/02/2018

חזרתי לא מזמן להיות בקשר עם קרובת משפחה שהיה ביננו נתק של יותר מ-15 שנים. היום שהיא שומעת שאני במצוקה, אם אני חולה או בקשיים כלכליים היא ישר מתנדבת לקפוץ ולעזור. למרות שאני לא צריכה את העזרה שלה ותמיד מסרבת ומודה מקרב לב. הבעיה היא שאם כל כך חשוב לה להיות שם בשבילי אז איפה היא הייתה כל הזמן הזה? דווקא כשהייתי צעירה יותר ונזקקתי לתמיכה מסוגים שונים. אני יודעת שהכוונות שלה טהורות, אבל עולה בי כעס על כל השנים שעברו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תלונות על העבר

ד``ר אליהו סמואל
    11/02/2018

לליה שלום

אפשר לענות בכמה מישורים.
    1. אכן שאלה ,אבל אנשים גם משתנים וטוב שכך. למה להעיר מפלצות משנתם. חשוב לטפח את מה שיש.
    2. עצם השאלה מעלה מספר תהיות על צורת החשיבה שלך ועל העמדות שלך לחיים. ועניין זה אפשר לענות רק בטיפול אישי.
    3. ואם מדובר סתם בשאלה של סקרנות או התלבטות. אפשר לדבר עם חברה על כך ולראות מה היא תגיד. ויתכן ואפשר לדבר עם האדם עצמו.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו