טיפול בדיכאון וחרדה באמצעות פלוטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בדיכאון וחרדה באמצעות פלוטין
    חיים
    06/03/2018

הנני בן 44. בשל התקפי חרדה, דיכאון ומחשבות טורדניות-כפייתיות, אני נוטל 40 מ״ג פלוטין פעם ביום - בבוקר. אני עושה זאת מזה 5 שנים. באופן כללי הכדור עוזר לי. אני לא סובל יותר מחרדות או מחשבות טורדניות, אבל הדיכאון מעת לעת מגיע, אבל לא ברמה שמטרידה אותי כ״כ. מה שכן מטריד אותי זה שהשינה שלי מאוד קלה, אני כמעט כל הזמן מרגיש תחושה גופנית בשרירים כאילו הם ״מגורים״ או ״מתוחים״. זה לא ברמה של כאב, אבל זה חלש מספיק לגרום מן אי-שקט או אי-נוחות, בעיקר בשינה. ניסיתי לקחת רבע ואבן לפני השינה, לעיתים זה עוזר. אני חושש לקחת חצי כדור לפני השינה, אולי זה יהיה יותר מדי. אינני יודע. הייתי רוצה להיגמל מהפלוטין אבל בעבר ניסיתי להיגמל מרסיטל, אבל זה היה לא מוצלח ועברתי לפלוטין. אין דרך למצוא איזון בין הצורך שלי ברוגע ושינה רגועה ובין התרופה הפסיכוטרפית הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרופה פסיכוטרפויטית האם יש

ד``ר אליהו סמואל
    07/03/2018

חיים שלום

אתה קצת מבולבל- יש תרופה ויש פסיכוטרפיה אילו דברים אחרים ואפילו אלטרנטיבים. יתכן ואם היית הולך לטיפול בשיחות ומתמיד בהם לא היית צריך לקחת תרופה זמן כה ארוך.
    שאלתך היא ביולוגית תרופתית טהורה- אנא גש לרופא שלך ותתיעץ איתו. יש לבעייתך פתרון.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו