יש לי חרדת נהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי חרדת נהיגה
    רעות
    03/04/2018

שלום לחברי הפורום,
    אני בת 34. לפני כשנה וחצי איבדתי את אבי ז"ל באופן פתאומי. מאז חיי אינם אותו דבר. יש לי חרדת נהיגה ואני לא מסוגלת לנהוג יותר בכביש בין עירוני אלא רק בתוך עיר, אני לא עולה במעלית, יש לי התקפי חרדה כשאני בבית עם הילדים שלי. זה פוגע ביכולת שלי לחפש עבודה כי אני לא יכולה לעלות במעלית ואני פוסלת מקומות לפי קומה וגובה, לפעמים קשה לי גם לנסוע בתחבורה ציבורית וכשאני נוסעת ויושבת עם מישהו מחוץ לעיר אני צריכה להיעזר בכדור הרגעה כמו וואבן.
    אני מלבטת אם כדאי לקחת כדור כמו ציפרלקס או לנסות לטפל בדרכים אחרות. אני מטופלת כבר די הרבה זמן בשיטת EMDR אך עוד לא סיימנו את עיבוד כל הזכרונות ובטח לא את הקריטי שבהם. קצת חוששת להתחיל עם כל העניין של הכדורים.
    האם המצב שלי נוראי? כדאי להתחיל לקחת כדורים ממשפחת SSRI
    אני מובטלת כרגע כי פוטרתי ממקום עבודתי.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי חרדת נהיגה

הוספת תגובה

• האם לקחת תרופה

ד``ר אליהו סמואל
    03/04/2018

יש לך הרבה נקודות בהם את מוגבלת בתפקוד. ולכן רצוי לקחת גם טיפול תרופתי.
    בטיפול שאת מציינת אינו בהכרח הטיפול האולטימטיבי פגשתי הרבה שלא הצליחו בטיפול למרות היומרות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו