אטנט מפחית חרדה ודיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטנט מפחית חרדה ודיכאון
    קלי
    16/04/2018

שלום, אני סובלת מadhd, חרדה חברתית ודיסתמיה שבאה לידי ביטוי בעיקר בהעדר מוטיבציה, חשק ועייפות (בדיקות רפואיות נעשו והכל תקין.) טופלתי בציפרלקס שהשפעתו דעכה במהלך הזמן, כרגע מטופלת בלוסטרל. אמנם אני משתמשת באטנט למטרת לימודים בלבד אך בניגוד למצופה הוא מפחית לי את החרדה, הדיכאון ומעורר מוטיבציה בצורה משמעותית.ידוע לי שבאירופה נהוג להשתמש באדרל כטיפול כזה אך בארץ לא שמעתי על כך. ידוע לי שתרופות ssri פועלות על סרטונין בלבד. האם יש תרופה הפועלת גם על ההנוירוטרנסמיטורים של האטנט בצורה מאוזנת יותר המיועדת לטיפול בחרדה ודיכאון? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטנט מפחית חרדה ודיכאון

הוספת תגובה

• טרנסמיטורים

ד``ר אליהו סמואל
    19/04/2018

לקלי שלום

פורום זה אינו מתעסק בטרנסמיטורים. האמונה של מנהל הפורום שאנשים חיים עם משמעות ופלטפורמט הקיום מבוססת על רגשות ויחסים אישיים. תכנות אנושי על ידי תרופות אינו יעיל בהכרח.
    ותמיד יש לשלב טיפול תרופתי עם טיפול רגשי.
    ופנייתך הנה הדוגמה הנוספת לטענה זאת. תרופות ניתנות לא לנצח ולא כתחליף לעבודה של קשר טיפולי.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו