סובלת מאוסיידי ומטופלת בפלוטין 60

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מאוסיידי ומטופלת בפלוטין 60
    נורית
    21/04/2018

אני סובלת מאוסיידי שנים משנת 2004 ומטופלת בפלוטין 60 מלגרם כבר שנים בהתחלה מאד רומם אותי ואת מצב רוחי ועזר לי מאד לאובססיות אבל במשך השנה האחרונה הכדור הפסיק להשפיע וחזר לי הדאון לעיתים קרובות והחריפו לי האובססיות והחרדות וכל הטקסים למניהם פניתי לפסיכאטר שלי שונה לי הכדור מפלוטין לצפרלקס אני לוקחת צפרלקס כבר 4 חודש בחודש הראשון הה החרפה באוסיידי חרדות קשות מאד סיוטים פחדים ותלות במשפחה שלי הבנתי שבהתחלה יש החרפה במצב ואחר כך זה משתפר וככה היה אחרי חודש הרגשתי פלאיים לא אובססיות לא חרדות ואז שוב דאון אחרי שלושה שבועות ועד היום התקשרתי לפסיכאטר שלי ושאלתי אותו אים אני יכולה לחזור לפלוטין כי יש החמרה עם הצפרלקס אמר שכן אני חזרתי לפלוטין אבל כל הזמן יש קציניות במצבי הרוח שלי פעם היי פעם דאון אשמח לתשובה ממך בהקשר לזה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כפייתיות

ד``ר אליהו סמואל
    25/04/2018

נורית שלום

אני ועוד רבים אחרים מאמינים שתרופות לא עושות הכל וצריך להשתמש גם בכלי טיפולי נוסף. אנחנו בניה אדם ניחנים במחשבות דימיונות ומשאלות ותרופות זה לא הכל.
    חובה להשתמש גם בכלי הפסיכוטרפיה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו