הרגשת ניתוק יותר משנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשת ניתוק יותר משנתיים
    רק להיות עצמי
    21/04/2018

שלום רוצה לשתף מה שעובר עלי אולי מישהו חווה או מכיר את זה אני פשוט לא יודע איך להתמודד אני בן 25. לפני יותר משנתיים עברתי טראומה כתוצאה משימוש חד פעמי בסמים קשים (לאחר ש"חבר" נתן לי מבלי שידעתי במה מדובר) זו הייתה חוויה קשה מאד הרגשתי שאני מתנתק מעצמי ואכן התחושה נשארה .מאז אני מרגיש מנותק מעצמי הכל כמו חלום אמנם החרדות והדכאון השתפרו כי אני נוטל כדורים שעוזרים לי אבל התחושה של הניתוק עדיין קיימת כל הזמן. זה מכביד עליי מאד מפחד שזה יישאר לכל החיים. יש הרבה זמנים במשך היום שפשוט בא לי למות אין לי כוח כבר יותר אין לי חיי חברה כל כך וגם לא זוגיות פשוט לא אוהב ומקבל את מי שאני הכל כל כך מסובך גם את המחשבות והרגשות שלי אני כאילו צופה מהצד ולא מרגיש שייך אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשת ניתוק יותר משנתיים

הוספת תגובה

• ניתוק

ד``ר אליהו סמואל
    25/04/2018

שלום

תחושה קשה. לרוב מדובר בפוטנציאל שהיה טמון והסם גרם להפעלתו.
    הטיפול מחייב שילוב שימוש בתרופה ושיחות. בנוסף לטיפול התרופתי יש להעזר גם בשיחות . תרופות אינם מראית הכל.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו