עישון קנאביס ותופעות רעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עישון קנאביס ותופעות רעות
    מלי
    23/04/2018

היי לפני כמה ימים עישנתי קנאביס ואחרי כמה דקות הגוף שלי ניכנס לטראומה היו לי זרמים והירדמות בגוף בכל מיני מקומות דפיקות לב מהירות הרגשתי שאני הולכת למות
    יום אחרי זה קמתי אבל עם הרגשה שונה כמו מסך שחור הרגשתי שאני לא בפוקוס בכלל כיאילו שאני בחלום וזה נימשך עד עכשיו יש לי כאבי ראש מטורפים והתקפי חרדה ודיכאון בלי יכולת לשלוט על עצמי קשה לי לתפקד גם בעבודה אני לא בפוקוס הזיכרון שלי ירד מתעוררת באמצע הלילה עם התקפים חושבת רק על זה 24 שעות אני לא שמה לב למתרחש סביבי זה מקשה עלי לתקשר עם אנשים תמיד הייה לי מצבי רוח משתנים ודיכאון מידי פעם אבל לא ברמה כזאת הייתי כבר במיון בגלל התקף חרדה קשה הביאו לי כדור הרגעה אבל שום דבר לא נעלם אני כיאלו פה ולא פה ואני פשוט משתגעת בדקתי באינטרנט וראיתי משהו על דה פרנסוליזציה והסימנים זה מה שקורה לי אני חושבת שזה מה שיש לי וראיתי שקשה לרפא את זה ושזה עובר לבד או שיש כאלה שלקחו תרופות וזה לא עזר אני רק בת 23 מפחדת שזה לא יעבור לי או שיקח לזה מלא זמן אז מזה זה יעבור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות של שימוש בחשיש

ד``ר אליהו סמואל
    25/04/2018

למלי שלום

אכן אילו תופעות חרדה שאינן כה נדירות.
    התופעות אמורות לחלוף- אפשר להיעזר בתרופות. ולתת לזמן לעשות את שלו. וכמובן לא לגעת יותר בסם הזה.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו