מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עישון קנאביס ותופעות רעותמלי23/04/2018
היי לפני כמה ימים עישנתי קנאביס ואחרי כמה דקות הגוף שלי ניכנס לטראומה היו לי זרמים והירדמות בגוף בכל מיני מקומות דפיקות לב מהירות הרגשתי שאני הולכת למות
יום אחרי זה קמתי אבל עם הרגשה שונה כמו מסך שחור הרגשתי שאני לא בפוקוס בכלל כיאילו שאני בחלום וזה נימשך עד עכשיו יש לי כאבי ראש מטורפים והתקפי חרדה ודיכאון בלי יכולת לשלוט על עצמי קשה לי לתפקד גם בעבודה אני לא בפוקוס הזיכרון שלי ירד מתעוררת באמצע הלילה עם התקפים חושבת רק על זה 24 שעות אני לא שמה לב למתרחש סביבי זה מקשה עלי לתקשר עם אנשים תמיד הייה לי מצבי רוח משתנים ודיכאון מידי פעם אבל לא ברמה כזאת הייתי כבר במיון בגלל התקף חרדה קשה הביאו לי כדור הרגעה אבל שום דבר לא נעלם אני כיאלו פה ולא פה ואני פשוט משתגעת בדקתי באינטרנט וראיתי משהו על דה פרנסוליזציה והסימנים זה מה שקורה לי אני חושבת שזה מה שיש לי וראיתי שקשה לרפא את זה ושזה עובר לבד או שיש כאלה שלקחו תרופות וזה לא עזר אני רק בת 23 מפחדת שזה לא יעבור לי או שיקח לזה מלא זמן אז מזה זה יעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות של שימוש בחשיש
ד``ר אליהו סמואל25/04/2018למלי שלום
אכן אילו תופעות חרדה שאינן כה נדירות.
התופעות אמורות לחלוף- אפשר להיעזר בתרופות. ולתת לזמן לעשות את שלו. וכמובן לא לגעת יותר בסם הזה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)