התמודדות עם חרדות שמלוות בדפיקות לב ועצבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם חרדות שמלוות בדפיקות לב ועצבים
    יעל
    28/04/2018

אני צריכה להתחיל טיפול פסיכיאטרי וזה ייקח הרבה זמן. הייתי בקופת חולים אצל פסיכיאטר והוא עשה לי קצת איזון עם הכדורים. הוא החליט שאני אלך פעם בחודשיים לפסיכיאטר קבוע למעקב. הוא אמר לי שייקח לפחות שבועיים שלוש עד שהם יתקשרו לקבוע לי תור. האמת שאני מרגישה טיפה יותר טוב רק לפני כמה ימים איזנו אותי לאט לאט בכדורים הורידו לי והוסיפו לי כדור חדש הפסיכיאטר בקופת חולים,אבל רציתי לשאול עם אפשר ואתה מקסים אני מחפשת לפחות עד שהתקשרו אלי לקבוע תור אני גם לא בטיפול פסיכולוגי הפסיכיאטר אמר מספיק רק מעקב אשמח בנוסף לשינוי התרופתי לפעמים קורה לי שיש לי עדין חרדה אומנם לא כמו שהיתה אבל חרדה קטנה עם דפיקות לב לא קשות ואז זה מוביל אותי לעצבים ובא לי לענות לאנשים לא חס וחלילה אלימות או כאלה פשוט בא לי לענות במילים. אשמח באמת רק עם אתה מסכים ועד שיתקשרו אלי איך בנוסף לתרופות מבחינה מעשית אני יכולה להתמודד עם הרגשות האלה של החרדות הקלות שמובילות אותי לעצבים ובא לי לענות במילים לאנשים זה דחף לענות לאנשים,בנוסף אשמח עם תוכל לתת לי טיפ מעשי קטן איך לחזור לשמחה ולחיוניות אני רוצה לציין שכבר אין לי כל כך חרדות ועצבים זה אחרי שאיזנו אותי זה קורה מידי פעם אני כבר יותר טוב אבל אשמח לדעת רק עם זה קורה לי מה לעשות מבחינה מעשית? אני ממש מודה לך שבת נפלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר אליהו סמואל
    02/05/2018

ליעל שלום

אני מאמין בשילוב תרופות ושיחות.
    בכל אופן- רצוי כי תתעלי את המודעות שלך לדברים שאת אובת ושמחה להם.
    קשר בין אישי חשוב. חשוב לדבר מידי פעם עם חברה קרובה על קשייך. יכול בהחלט לעזור באם תתנדבי לעזור לאחרים - כך תוכלי לצאת מצרותיך ומצאי את אוצר הכוחות שלך הגנוז בך.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו