קיום ביקורת אצל הפסיכיאטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיום ביקורת אצל הפסיכיאטר
    יאיר
    03/05/2018

שלום רב. בעוד שבועיים יש לי ביקורת אצל הפסיכיאטר אשר אצלו אני מטופל תרופתית כנגד הפרעת חרדה.
    הטיפול עזר חלקית עליות ומורדות.
    מזה שבועיים שהפחתתי צריכת קולה קולה ב- 50% (מ-1 ליטר עברתי לחצי ליטר) וכעת אני יורד ב-100 מ"ל כל שבוע.
    בנתיים יש תנודות בהרגשה, מידי פעם עצבנות, התגברות בחרדות, תחושה של חוסר שקט. לא ברור לי האם זה מהפרעת החרדה עצמה או בשל תהליך ההפחתה בקוקה קולה לה התרגל המוח שנים. האם כדאי לי בכל זאת להגיע לפסיכיאטר לבדיקה כי יתכן והכל בר-חלוף עוד כחודש אחרי התנקות והסתגלות מלאה של הגוף ללא קולה בכלל ? אולי אז יהיה אפשר להעריך את המצב "על נקי" ולהתאים טיפול נכון?
    אגב- הפסיכיאטר שלי לא מתייחס לקולה כמגביר או מפחית חרדה אלא אומר שזה רק מזיק לבריאות באופן כללי ומומלץ לצרוך כמה שפחות אבל לחרדה קלינית אין משמעות אם שותים בקבוק אחד כל יום זה לא יטיב או ירע את המצב.
    אודה לחוות דעתך האם יש לקיים הפגישה עם הפסיכיאטר או לדחות בחודש-חודשיים? בנתיים יש גלים של חרדות..
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השפעת קולה

ד``ר אליהו סמואל
    11/05/2018

ליאיר שלום

לצערי אומר שהפסיכיאטר שלך צודק.
    לקוקה קולה אין השפעה כה עמוקה על חרדות.
    אשמיע גם את דעתי טיפול בתרופות ללא שיחות וקשר עם איש מקצוע יעילותו פחותה.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו