שינוי תרופתי מלווה בחרדות חזקות ודפיקות לב חזקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי תרופתי מלווה בחרדות חזקות ודפיקות לב חזקות
    רינת
    19/05/2018

חג שבועות שמח.
    שמי רינת אני בת 51 עוברת תהליך של הורדת תרופות פסיכיאטריות הוסיפו לי תרופה חדשה ללילה ומאז אני מרגישה דפיקות לב חזקות שמלוות בחולשה ברגליים עד כדי התעלפות. בסופו של דבר הרופא הפסיק לי את התרופה אבל עד עכשיו אני מרגישה תופעות מהתרופה שזה מתבטא בחוסר תיאבון ושינה יש לי נדוני שינה בלילה אני מנסה להירדם בכוח ואני לא יכולה אני נלחצת מזה הרופא אמר שזה יעבור זה לוקח זמן אין מה לעשות הרבה סיפרתי לו את התופעות אבל הוא לא נותן לי שום תרופה אחרת האמת אני בגמילה מתרופות הוא החליט שעם התרופה לא טובה להפסיק ונשארתי רק עם שתי תרופות עד שיורידו לי לגמרי אגב בלי שום קשר עשיתי בדיקות כלליות בקופת חולים והתוצאות יצאו בסדר אני מבוהלת מכל העניין של חוסר שינה וחוסר תיאבון והדפיקות לב האלה כנראה יש לי גם איזשהו סוג של איסומניה בוא נוסיף שאני בגיל המעבר אשמח לדעת מה לעשות במצב כזה? חשובה לי התגובה שלכם אני ניסיתי לכתוב לכל מיני פורומים ואני לא יודעת למה ההודעה נמחקה אני מקווה שלא תמחקו את ההודעה ואני ממש אודה לכם עם תוכלו לייעץ לי בקשר לשאלתי מה לעשות במיוחד עם הדפיקות לב ותחושה של חולשה והתעלפות. תודה מכל הלב זה חשוב לי מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה שנשאר ומורידים לי לאט לאט זה קלונקס

רינת
    19/05/2018

אשמח לדעת מה לעשות במצב כזה? ממש חשוב לי שתייעצו לי תודה רבה וחג שבועות שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו