חרדות ודפיקות לב משולב במשבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות ודפיקות לב משולב במשבר
    רינת
    10/06/2018

שלום רב. בזמן האחרון אני חשה משבר רגשי אבא שלי חולה בדמנציה והוא במצב לא טוב ובכלל אני לא עובדת כרגע מרגישה ריקנות מחשבות שליליות הרופאה עשתה לי שינוי תרופתי והיא אמרה שזה יקח זמן היא נתנה לי השבוע עוד תרופה חדשה אני לא בטיפולים אחרים רק תרופתיים דיברתי עם הרופאה והיא אמרה שזה יקח זמן אבל רציתי בנוסף לטיפול התרופתי איך אפשר להתגבר על התופעות האלה ובמיוחד על הדפיקות לב החרדה,זה קורה לי בעיקר אחר הצהריים ושאני קמה בבוקר אני מרגישה מצוין אבל היום קמתי בבוקר עם משבר נפשי נוראי מכל מה שקורה לי. אשמח עם תתנו לי עצה בנוסף לטיפול תרופתי מה לעשות לגבי זה ואיך להרגיש יותר טוב זה מאוד חשוב לי אני לא רוצה לסבול אני רוצה להרגיש טוב אני מודה לכם ערב נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצה

ד``ר אליהו סמואל
    12/06/2018

לרינת שלום

פורום זה מיועד לטיפול בשיחות ולא לשאלות אודות תרופות.
    אוכל לומר לך בבירור כי חשוב עד מאוד להעזר לא רק בתרופות אלא גם בשיחות עם איש מקצוע מיומן וטוב.
    אפשר לדבר עם חבר טוב. עצה זאת מבוססת על ניסיון בן אלפי שנים בכל תרבויות העולם.

הרי בזה מותר האדם מיתר היצורים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו