מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטילת ואבן לאורך זמןמיכל15/06/2018
נטילת ואבן לאורך זמן
דיון מתוך פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות
נטילת ואבן לאורך זמן
13:13 15/06/2018 | מאת מיכל
שלום. אני בת 40, נמוכה ושוקלת 42 קילו.למעלה משנה שאני סובלת מבעיית שינה. לפני שנה היה טריגר מסויים וגם כשחלף, המשיכה בעיית השינה. נעזרתי בואבן. התחלתי מחצי כדור, ירדתי לרבע , עד שנגמלתי. בהמשך השנה, כל לחץ קטן גרם לי לנדודי שינה ולכן לקחתי מידי פעם רבע ואבן שעזר.לפני כחודש וחצי שוב היו לי לחצים קשים שגרמו לי לנדודי שינה. אני לוקחת רבע עד חצי ואבן כמעט כל לילה לצערי. לפעמים עוזר מיד ואני נרדמת לשינה מקוטעת אבל ארוכה מספיק. לפעמים רבע ואבן לא עוזר ואני לוקחת עוד רבע.
אני מאוד חוששת מהתמכרות אבל לא יכולה להרשות לעצמי לא לישון כי אז אני מרגישה רע מאוד, הגוף נכנס לסטרס ולא מצליחה להירדם למרות העייפות הקשה.
ניסיתי פסיכולוגית שרק חפרה לי בקשיים ולא עזרה.
אשמח לדברים שיכולים להפחית את הדאגה והחשש מהתמכרות. גם אשמח לדעת אם
לפעמים אני לוקחת רבע ואבן, וכיוון שזה לא עוזר, אני לוקחת אחרי שעה וחצי עוד רבע ואבן, ההשפעה של זה על המוח, היא כמו של נטילת חצי ואבן בבת אחת פחות או יותר??
סליחה על החפירות, מאוד חוששת להתמכר. אני מנסה לגרד כל פעם פחות, אבל כיוון שלא נרדמת, מוסיפה אחכ עוד חתיכה....לצערי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בואבן לאורך זמן
ד``ר אליהו סמואל22/06/2018למיכל שלום
אכן יש חשש להתמכרות - שקשה צאת ממנה בהמשך.
פורום זה מיועד לטיפול בשיחות ולא לשאלות אודות תרופות.
אוכל לומר לך בבירור כי חשוב עד מאוד להעזר לא רק בתרופות אלא גם בשיחות עם איש מקצוע מיומן וטוב.
ואז גם יהיה יותר קל להמנע משימוש בתרופות באופן מתמכר.
הרי בזה מותר האדם מיתר היצורים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)