דיכאון לאחר לידה כבר חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון לאחר לידה כבר חצי שנה
    נונה
    20/06/2018

שלום,
    ילדתי לפני 6 חודשים, מיום הלידה אינני מרגישה טוב בכלל, כל הזמן אני עצובה ובוכה עם ובלי סיבות, האמת שנכנסתי להריון לא מתוכנן כלל שעיקב את כל התכניות שלי שהחשוב מבניהן הוא להתחיל לימודים אקדמיים, דבר נוסף נכנסתי להריון שנה אחת אחרי לידת בתי השנייה שהייתי סובלת עדיין מהקשיים שעוברים בהיות תינוק חדש בבית, אחרי הלידה התחלתי להאשים את עצמי על החיים שבחרתי לעצמי, רוצה לחיות חיים נורמאליים לצאת מהבית, ללמוד, לעבוד אבל אינני יכולה בגלל 3 ילדים קטנים שהגדול מבניהם בן 5 שנים
    אני מעריכהה שהחיים בלי טעם, אני חיה בלי מטרות, בלי שאיפות, כל דבר שהיה משמח אותי בעבר הפך לפחות מעניין
    אציין שבמילוי הטופס בטיפת החלב שממלאות אותו היולדות אחרי הלידה בחודש ימים האחות גלתה שיש דכאון אחרי לידה והפנתה אותה לרופא מטפל אבל לא פניתי כי הרגשתי שיפר מזערי, עכשיו אני בסיטואציה מאוד קשה, אני שונאת את חווית ההריון והלידה ורואה אותה כאחזרית וגומרת את החיים של האישה ( לפחות אני)
    רציתי לשים לב שאני מטפלת בילדים כראוי אבל צר לי שאני מהר מתעצבת עליהם
    באמת אני רוצה כיוונים מה לעשות, אם הטיפול הוא תרופתי האם המצב יחזור אחרי הפסקת התרופות? אני כן מעוניינת בטיפול כזה כי זה חוסך עליי זמן
    סליחה שכתבתי עיתון שלם אבל זהו המצב לצערי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיכאון אחרי לידה

ד``ר אליהו סמואל
    25/06/2018

לנונה שלום

בהחלט ניתן לעזור ואפילו בצלחה. וכאן חובה שילוב של תרופה ושיחות.
    אל תתעכבי כל השהייה והארכת הסבל מיותרת.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו