ניתוק ותחושת שיוט ריחוף

מנהל הפורום

ד"ר אליהו סמואל
053-4877790
לקביעת תור אצל ד"ר אליהו סמואל
053-4877790 ללא פרסום בפורום
 
  • ניתוק ותחושת שיוט ריחוף
    ירון
    03/07/2018

    לפני שנה וחצי החלו לי חרדות המלוות בתחושת ניתוק ומאין טשטוש בראש כאילו אני בעולם משלי. 2 התקפים של הרגשה כאילו אני מסתכל על הסחצואציה מחוץ לגוף.
    הפסקתי עם מה שהביא אותי למצבים אלו (מקום עבודה ). החרדות ו2 ההתקפים שציינתי די חלפו אך נשארתי עם תחושת העירפול הזאת לכל שעות היום , תחושת שמתחזקות בערב ובמקומות הומי אדם.
    עברתי סדנאות ביו פידבק, דיקור, לקחתי כדורי טרנקסל בהמלצת פסיכאטר..שרק החמירו את המצב והפסקתי איתם.
    יש לציין ששללתי כל בעיה רפואית.
    האם יש פתרון להרגשה זאת או יש להלשים איתה כמו נכות לכל החיים? שנה וחצי זה המון זמן שלא נותן תקווה.
    תודה

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליהו סמואל - 053-4877790

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תחושות חרדה

    ד''ר אליהו סמואל
    18/07/2018

    לירון שלום

    בוודאי שיש פיתרון ועוד מצוין. סדנת פיד בק או דיקור הם ממש לא הפיתרונות הסבירים. ולגבי תרופות יש ויש ולא תמיד קולעים בול.
    יש גם טיפול פסיכולוגי קונבנציונלי. שילוב תרופה מתאימה וטיפול בשיחות הם היעילים ביותר.

    אין על מה להתיאש.

    בהצלחה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


