בעיה שאגדיר אותה כ"הרגשה עכורה בראש"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שאגדיר אותה כ"הרגשה עכורה בראש"
    Aor
    19/07/2018

שלום רב,
    אני בחור כבן 35.
    לפני כ-10 שנים בעקבות הרבה משברים שעברתי בתקופה ההיא, בדידות, בלבולים מבחינת בחירת קריירה וכו' התחיל לי בעיה שאגדיר אותה כ"הרגשה עכורה בראש". אני בכוונה לא משתמש במונח "דיכאון" כי זה לאו דווקא דיכאון..אלא יותר כמו הרגשה של יובש כזה בראש, כאב של חוסר אנרגיה כזה..תקיעות (אין לי דרך יותר ברורה להגדיר את הבעיה) אם כי גם היו הרבה מצבים של דיכאון. באותה תקופה גם עליתי משמעותית במשקל. הבעיות האלה עדיין ממשיכות. אני בחור שמתפקד רגיל ביום יום,
    אבל באופן כללי יש הרבה תיסכולים, חוסר מוטיבציה ודכאונות (כיום קלים). לפני מספר שנים התחילו להופיע גם בעיות חרדה, אך התגברתי עליהם בכוחות עצמי.
    אני מכיר את האופציה של ללכת לפסיכיאטר שידחוף תרופות מיותרות ועל הדרך עלול להרוס את הרקורד הרפואי שלי. אבל האם יש דרך לבצע בדיקה רפואית רצינית ואחראית לגבי הבעיה שלי?
    לאיזה תחום רפואה עלי לפנות בנושא? אני מבוטח בכללית.
    אני מאוד חושש מהחובבנות של פסיכיאטרים או רופאי משפחה לדחוף תרופות רק על פי דיאגנוזה של דברים שהפציאנט אומר לו.
    מחפש באמת מומחה שיעשה בדיקה רפואית רצינית ואחראית כדי למצוא את המקור של הבעיה ולטפל בה.

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחפש כתובת

ד``ר אליהו סמואל
    19/07/2018

שלום

האמון באיש המקצוע קריטי מאין כמוהו.
    לא כולם מפזרים תרופות. חשוב ללכת לפסיכיאטר שהוא גם פסיכוטרפיסט. ויש כאלה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

Aor
    19/07/2018

שלום רב,
    תודה על התגובה.
    האם יש פסיכיאטרים שמסוגלים לאבחן את הבעיה תוך ראייה רפואית פנורמית, ונותנים הפניות לאבחן או לשלול בעיות בריאותיות מעבר למתן משככי דיכאון וחרדות? אשמח אם אפשר לקבל המלצה על גוף או על בעל מקצוע שיכול לעזור.

בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין פורום זה עוסק בהמלצות על רופאים או פסיכולוגים

ד``ר אליהו סמואל
    22/07/2018

אם תרצה אשתדל לענות באופן אישי אני חוזר מחופשה ב-2.8

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו