אבא שלי חולה בדמנציה קשה ואני בדיכאון וחרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא שלי חולה בדמנציה קשה ואני בדיכאון וחרדות
    אלמונית
    21/07/2018

שבת שלום.
    אבא שלי חולה בדמנציה קשה והמצב שלו דועך הוא לא מדבר לעניין וזה משפיע עלי מאוד אני גרה אצל ההורים וכרגע אין לי אפשרות לגור במקום אחר. דיברתי עם הרופא והוא נתן לי שתי כדורים שיקלו עלי ואמר שזה יקח זמן בנוסף אני מחכה לטיפול פסיכולוגי שזה גם יקח קצת זמן בינתיים ביום יום אני קמה בבוקר עם חרדות והולכת לישון בחרדות בגלל המצב של אבא שלי קשה לי לקבל את המצב של המחלה הארורה שהוא קיבל אני כל הזמן מתעסקת רק במחשבות על זה מפחדת על ההתנהגות שלו בבית ואני סובלת מזה ביום יום. אני רוצה להקל על עצמי מבחינה מעשית אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי איך להקל על עצמי ביום יום ולחזור לתפקוד נורמלי למרות המצב זה מאוד חשוב לי מקווה שההודעה לא תימחק אני ממש מודה לכם בבקשה עם אתם יכולים לתת לי עצה הכי קטנה איך להקל על עצמי אני מאוד אודה לכם ואשמח אתם ממש תעזרו לי וזה יקל עלי תודה מכל הלב שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פחדים

ד``ר אליהו סמואל
    23/07/2018

לאלמונית שלום

את צריכה להפריד בין חייך וחיי אביך. אתם אנשים שונים. אני גם בטוח שהוא לא היה חפץ שתסבלי בגללו.
    את חייבת לצאת ממצבך גם לטובתו. הוא לבטח לא היה רוצה להפיל עליך מחלה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו