מה עושים עם חולה סכיזופרניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים עם חולה סכיזופרניה
    nik
    28/07/2018

יש לי בעיה קשה שגם בעלי וגם הבן שלי שהוא בן 20 עם בעיה נפשית ניסיתי את כל הדרכים האפשריות לטיפול ואין לי תשובות המערכת אטומה קשה לי להעלות את כל התלאות שאני עוברת על הכתב אבל החשוב מהם זה בעלי שלא מוכן ללכת לטיפול ומונע ממני לטפל בבן אשר נמצא כל היום בבית סגור בחדר שומע מוזיקה ורוטן על כמה מר גורלו שהוא לא מצליח בחיים אבל לא מוכן לקחת שום טיפול ניסיתי לפנות לפסיכיאטר המחוזי אך אמרו לי כל עוד שהוא לא מאיים או אלים או מנסה להתאבד אין מה לעשות אבל חוץ מאלה הוא משגע את כל הבית ובעלי ככל הנראה חולה בסכיזוםרניה חושב שכל העולם נגדו אפילו אני מנסה להרעיל אותו ואת כל הבית לא מוכן לקחת טיפול לא מזמן הוא הגזים בהתפרצויות שלו הגשתי תלונה במשטרה עצרו אותו ולקחו אותו לאיבחון בבית חולים פסיכיאטרי כשהוא היה במצב נפשי גרוע התקשרו אלי לשאול מה הוא עושה סיפרתי אבל בכל זאת טענו שהוא לא מתאים לאישפוז שיחררו אותו והמליצו לי במשטרה ללכת למקלט מאחר והם חוששים לחיי לא ברור לי מה עוד עלי לעשות לאחר שבעלי הורחק ביקש הזדמנות שניה להשתנות כאב לי שהוא מחוץ לבית ביקשתי חבטל הכל ולהחזיר אותו בחודש הראשון הוא השתדל מאוד להיות בסדר ולהראות שהוא לא צריך טיפול אבל עכשיו אני רואה שהוא שוב חוזר למצב הקודם לא יודעת מה לעשות ממש מתוסכלת גם אם אני אגיש שוב תלונה אני אראה עושה צחוק וגם אם שוב ירחיקו אותו זה לא הפיתרון הוא והבן שלי חייבים טיפול ואין לי שום דרך לאלץ אותם אשמח לקבל יעוץ אם זה אפשרי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצב קשה

ד``ר אליהו סמואל
    05/08/2018

לניק שלום

את מתמודדת עם מצב לא קל. יש כמה שיטות נוספות. רצוי לפנות ללשכת הרווה של הרשות בה את גרה ולהתיעץ שם.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו