שכנוע של עצמי שאני טוב לבנות יפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכנוע של עצמי שאני טוב לבנות יפות
    אברהם
    04/08/2018

אשאל ישיר, פחות בלהשקיע ניסוח ...

יצא לי לצאת עם בנות ממש יפות ועם בנות לא משהו מבחינת היופי.. עם בנות ממש יפות יש עניין רב הן מדרבנות אותי להתקדם, להיות מטופח כל הזמן, להתאמץ, להתאמן אך מה תמיד יש תחושה שאני לא מספיק טוב... אצל בנות פחות יפות כל זה קורה פחות, אני פחות מתאמץ, פחות מתלבש יפה פחות משקיע בחיזור מילים יפות ורצון להרשים אך המשיכה הפיזית לא משהו... אין במגע את העוררות הזו שאתה כל כך מייחל לו עם בחורה ממש יפה .. אני לא מצליח עדיין ממש למצוא מישהי יפה שארגיש איתה בנוח או מישהי שנראית בסדר אך תהיה לי משיכה גדולה אליה ופרפרים בכל רגע שאני יודע שהיא עוד כמה דק בדלת.. מקווה שאני מובן.. ואולי בכלל הבעיה היא בי אולי אני צריך לעבור שכנוע של עצמי שאני טוב לבנות יפות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יופי

ד``ר אליהו סמואל
    09/08/2018

לאברהם שלום

המראה החיצוני חשוב אולם זה לא הכל. גם לאופי יש משמעות. התיחסותך ליופי החיצוני מעוררת שאלות.
    מציע לך לפנות לשיחות פסיכולוגיות להבין את עצמך להבין את תשוקותיך והמאווים שלך.

אל תהסס לפנות לשיחות כי האמת מתגלה בשיחה בשניים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו