העלאת מינון ויפקאס שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלאת מינון ויפקאס שאלות
    קרן
    04/08/2018

במשך 6 שנים קיבלתי ויפאקס במינון 75XR. לטיפול בדיכאון וחרדה. בתחילת מתן התרופה קיבלתי 2 לוריוון לגיבוי ולבסוף נשארתי עם לוריוון אחד שהצטרף לכדור האריוס שאני מקבלת ללילה. בשנה האחרונה החיים שלי עבורו מהפך, העסק המשפחתי ניסגר, איבדתי 2חברים למחלת הסרטן והאחיינית שלי חלתה בקרוהן. לפני כשלושה שבועות עברתי התקף חרדה לא קל. רופא המשפחה הציע לאחר שיחה עם הפסיכיאטרית שלי להעלות את המינון ל 150XR. הוא הוסיף לי שוב 2 לוריוון למצב חירום. מיום תחילת העלייה יש לי הרגשה שאני שומעת את הלב שלי באוזניים, יש לי עצירות, מדיי פעם בחילות וכאבי ראש. הרעב ירד למטה.
    רציתי לדעת מה ההבדל בין המינונים?
    האם השינויי במינון מלחיץ אותי עד צורך לפנות ללוריוון שגורם לי לעייפות?
    האם יש סיכוי שתופעות הלוואי יעלמו? יש סיכוי שהמינון לא מתאים או שצריך לתת צאנס לעליה? ומה לעשות עם כאבי הבטן?
    שמעתי שיש כאלו שהוסף להם פרולול לדופק, אתה חושב שיש לזה מקום גם אצלי? האם העייפות תיגמר, במינון הקודם לא היה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלאת מינון ויפקאס שאלות

הוספת תגובה

• תוספת תרופות

ד``ר אליהו סמואל
    09/08/2018

לקרן שלום

פורום זה אינו מיועד למידע על תרופות ורופאים אינם עוסקים רק בתרופות

אוכל גם לומר לך בבירור כי חשוב עד מאוד להעזר לא רק בתרופות אלא גם בשיחות עם איש מקצוע מיומן וטוב.

הרי בזה מותר האדם מיתר היצורים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו