דיכאון 3 חודשים לאחר הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון 3 חודשים לאחר הלידה
    יעל
    23/08/2018

שלום לכולם, אני 3 חודשים אחרי לידה ופתאום הרגשתי הכללית מצב הנפשי שלי התערער ככה אני מרגישה, מוזר ביותר, לפעמים אני מרגישה אני ולפעמים אני מרגישה כבויה, לא מרוכזת, בלחץ , ויוצא לי לבכות קצת, מה כדאי לי לעשות ? יש פה מישהי שחותה הרגשה כזו? יש לציין שאני אחרי לידה 2 בלידה ה1 הכל היה בסדר, אני חוששת לדבר עם בעלי שמא לא יצחק עליי או יעזוב אותי , כדאי לי ללכת לפסיכולוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיכאון אחרי הריון

ד``ר אליהו סמואל
    26/08/2018

ליעל שלום

אין סיבה שלא תשתפי את בעלך - הוא אמור וחייב לעזור בגידול הילד שבטח אינו קל עליך בתקופה הזאת.
    מדובר בתגובה שכיחה למדי שלרוב חולפת. לרוב זקוקה לעזרה בשיחות ולפעמים בתרופה לזמן קצר.
    יש לפנות לפסיכיאטר לצורך הערכה. ובמקביל להתחלת טיפול בשיחות. אפשר להיעזר גם באחיות טיפת חלב.

אין סיבה לדחות- את אחראית גם על ילדך וחשוב שהוא יחווה את העולם כחיובי בחודשים הראשונים לראשית חייו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו