אלימות היתעללות פיזית ומילולית ואונס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות היתעללות פיזית ומילולית ואונס
    ליאת
    25/08/2018

עברתי מלא מאז שאני זוכרת את עצמי לא היה לי ביטחון נפשי ושקט הייתי במצב הישרדות ועברתי גם דברים קשים אובדן של שתיי ההורים בגיל צעיר אלימות היתעללות פיזית ומילולית ואונס בילדות הייתי ילדה ובחורה מאוד בעייתית מבחינת היתנהגות היפראקטיבית לא דוחה סיפוקים עושה מה שבאלי חסרת פחד וגבולות ומשמעת ועוד.. עכשיו אני בגיל שזה ממש מפריע לי בעבודה בזוגיות וחוששת לעתיד שלי לא רוצה שידרדר עוד ויגמר רע רוצה לעשות שינויי בעצמי ובכך בחיי השאלה האם זה אפשרי ביכלל?? ואיך עושים את זה? תודה לעונים.

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינוי

ד``ר אליהו סמואל
    26/08/2018

לליאת שלום

בהחלט אפשרי שינוי. השינוי מתחיל ממך ולפי מה שכתבת נראה שאת חפצה בו.
    קודם צריך להגיע למרפאה פסיכיאטרית מכובדת גם דרך הקופה ולבצע הערכה. אני תקווה שההערכה תיטיב איתך ותמצא פתרון למצבך.
    אף פעם לא מאוחר לבצע שינוי. אם תתפזרי באינטרנט לחפש פתרונות יש סכוי שהפיתרון ירחק ממך. אנשים טובים אבל לרוב הם מדברים על עצמם ולא על הצרכים האמיתים של זולתם. העצות גם מבלבלות. רצוי לפנות לגורם מקצועי שמנוסה בבעיות כגון אלה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו