בעיות בזוגיות עם תינוק בדרך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בזוגיות עם תינוק בדרך
    נועה
    10/09/2018

הי
    אני בזוגיות כבר שנה ובחודש חמישי להריון.
    ההחלטה להיכנס להריון היתה משותפת כי שנינו לא צעירים... בני 40.
    יש לבן זוגי 2 חתולים ואני פחות מתחברת לחתולים אבל האמנתי שבשל האהבה שלי אליו, זה משהו שיבוא עם הזמן...
    היום אנחנו גרים ביחד כמה חודשים (כי הכל קרה כ"כ מהר) וכבר בהריון מתקדם ואני ממש מתקשה עם עניין החתולים.
    הוא גדל בבית עם בעלי חיים בתוך הבית - בעיקר חתולים.
    ואילו אני בבית עם כלבים אבל בחצר... זה פעם ראשונה שאני חיה עם בעלי חיים בתוך הבית. אני בן אדם מאד נקי שאוהב ניקיון וסדר וזה ממש מקשה עליי...
    באופן כללי, מעולם לא התחברתי יותר מדי לחתולים אבל עכשיו לקראת הלידה הראש שלי כל הזמן חושב איך יהיה ומה יהיה.. אני לא רוצה שיכנסו למיטה ולעגלה של התינוק ולוגיסטית כל העסק נהיה קשה ומורכב. הן עולות על השיש והבית עם שערות וזה דורש תחזוק שוטף.
    מאז שעברנו לדירה המשותפת אנחנו רבים והכל רק סביב החתולים ובעיקר היחס אליהן לעומת היחס כלפיי.
    אני מרגישה שהוא שם אותם לפניי בסדר העדיפות.
    לא תמיד מנקה את ארגז החול שלהן בזמן על אף הסכנה בטוקסופלזמה והוא יודע זאת, תמיד מחמיא להן כמה שהן יפות וכו' ואילו לי לא מחמיא או יוזם מגע - בד"כ אני היוזמת ועוד הרבה דוגמאות שהן באות קודם. וזה מתחיל לפגוע בזוגיות ולגרום לי לשנוא אותן, מה שלא היה בעבר. לא אהבתי אותן, אבל גם לא שנאתי אותן.
    ממש קשה לי ואני לא יודעת איך להתגבר על הקושי הזה.
    הוא כ"כ אובססיבי כלפיהן ברמה שאני כבר תוהה למה אני צריכה את זה. לפעמים פשוט בא לי לקום וללכת, אבל זו הדרך הקלה...
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

דני
    12/09/2018

נשמע שנושא החתולים הוא חלק בלתי נפרד מהחיים של בן זוגך לפני הופעתך.
    אציין עובדה בריאותית שבצואת החתולים יש חיידק שמסוכן לנשים הרות הנקרא טוקסופלסמה. ממליצה לכם לדבר על נושא החתולים בפתיחות בלי מגננות, אתם יוצאים לדרך משותפת יחד עם תינוק ויהיו לכם המון חילוקי דעות, תלמדו להתפשר יחד אחד בשביל השניה. פשרה אינה הפסד בקרב, אלא דרך להתקרב למטרה שלכם יחד כמו שהעניין אמור להיות הדדי ובלב שלם.
    בהצלחה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו