דוח בדיקות גנטיות חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוח בדיקות גנטיות חרדה
    לילוש
    02/10/2018

שלום,
    אני סובלת מחרדות כבר מספר שנים. לוקחת רסיטל אך מאז הלידה הראשונה כבר לא משפיע באופן משמעותי, והחרדות בינתיים החמירו עם הזמן...
    ביצעתי בדיקת רוק גנטית, ולאחר זמן מה קיבלתי דו"ח מפורט של תרופות מתאימות ופחות מתאימות. על פי הדוח יש מעט מאוד תרופות מהדור החדש שמתאימות לי, רובן בכלל לא קיימות בארץ. מופיע שסימבלטה מתאימה, אבל חשוב לי להבין מה זה אומר? שהיא תשפיע הכי טוב על החרדות שלי או שפשוט לא אסבול מתופעות הלוואי? דבר שני, הפסיכיאטרית שלי אמרה שלדעתה סימבלטה דווקא לא מתאימה למי שסובל מחרדות כי עובד על נוראדרנלין ועלול להחמיר את החרדות. האם זה נכון? המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוח בדיקות גנטיות חרדה

הוספת תגובה

• בעיות חרדה ובחירת תרופה

ד``ר אליהו סמואל
    09/10/2018

לילוש שלום

למרות היותי רופא - כפול בהכשרתי.
    אני מאמין באמונה שלמה שבמצבים אילו טיפול בתרופות ללא טיפול בשיחות הינם הפיתרון המיטבי.
    אנחנו בני האדם חיים על משמעות וניזונים משפה. הטיפול התרופתי הינו נגיעה בתשתית אבל אינו מספק את כל הסחורה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו