ירידה בתפקוד הקוגניטיבי המוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בתפקוד הקוגניטיבי המוחי
    למואל שבתאי
    07/10/2018

שלום רב.
    אני בן ארבעים וחצי וחש פחות חד, פחות חכם ופחות מעניין מלפני מספר שנים. עד לפני ארבע שנים הייתי לוקח אמפטמינים. היתה תקופה שלקחתי מאות מיליגרם אדראל ואושפזתי. אולי היתה לי אפיזודה פסיכותית.
    לפני מעט יותר משנתיים התחילו לי התקפי חרדה- לעיתים קשים מאוד. בעקבות כך אושפזתי וקיבלתי טיפול בקסנקס 3 מ"ג
    ליום וכן מודל ואיטומין לשינה. לעיתים גם אימובן ופרוטיאזין (פנרגן).
    מה גרם לירידה הקוגניטיבית-מוחית, הפסקת האמפטמינים או הטיפול בקסנקס ובשאר התרופות?
    יצויין שנטלתי קסנקס מעל שנה וחצי אך מזה כשלושה חודשים אני לא נוטל קסנקס וכן לא איטומין, אימובן ופרוטיאזין (פנרגן).
    האם הירידה הקוגניטיבית-שכלית-מוחית היא בלתי הפיכה?

בברכה,
    למואל שבתאי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה קוגניטיבית

ד``ר אליהו סמואל
    09/10/2018

לשבתאי שלום

אתה מפתח חרדה חדשה שהיא ירידת תפקוד שכלי. לרוב מצב חרדה מוריד את התפקוד השכלי.
    עצתי כי תפנה גם לערוץ של הטיפול בשיחה עם איש מקצוע. טיפול בתרופות אינו מספק- אנחנו בני האדם צריכים משמעות והשפה המשולבת בנוכחות אנושית היא הכלי המזין אותנו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו