הסבירות לעלות במשקל מציפרלקס וכמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסבירות לעלות במשקל מציפרלקס וכמה
    אנונימית
    16/10/2018

התחלתי לקחת היום ציפרלקס, קראתי במקומות שונים שהרבה השמינו מלא וזה בערך הדבר שאני הכי חוששת ממנו...אז הייתי רוצה לדעת, כמה זה מלא? האם העלייה במשקל נוצרה ללא שינוי תזונתי או בעקבות תיאבון מוגבר בעיקר? והאם ידוע למישהו מה אחוז האנשים שעולים במשקל בעקבות נטילת ציפרלקס? וכמה פחות או יותר? זה דבר שממש מטריד אותי כי זאת בפני עצמה סיבה לדיכאון עבורי

אני רק אציין שהסיבה העיקרית לנטילת התרופה היא חרדות ולא דכאון (שגם ממנו אני סובלת אבל לעיתים נדירות אני חווה אובדן תיאבון, יש לי תיאבון די גדול רוב הזמן אז זה לא דבר שאמור להשתנות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השמנה והקשר לציפרלקס

ד``ר אליהו סמואל
    24/10/2018

לאנונימית שלום

ההסבר מורכב. 1. יש לדעת שקיימת השמנה רגשית הקשורה לחרדות. 2. הציפרלקס יכול לגרום להשמנה דרך מסלול של אכילת יתר- ולא מסיבות אחרות. 3. הציפרלקס יכול לגרום להשמנה אולם גם להרזיה תלוי באדם. יש ולא מושפעים התחום האוכל.
    ואחרון חביב הבשורה שפרט לתרופות יש טיפול אישי לא תרופתי בחרדות ורצוי להעזר בכך בהמלצה חמה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו