מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התיעצות בנוגע לבתי בת 22 חולת סכזופרניה מזה שמ6נה שניםשרית27/10/2018
בוקר טוב שמי שרית אני אם לבת מתמודדת בסכיזופרניה מזה 8 שנים .הנתקפים באים והולכים בשנתיים האחרונות יש התקף ואחרי חודש שוב התקף .היא מטופלת בזיפרקסיה שעם השינוים מעלים במינון .היות והיא לא מסוכנת לא הומלץ על אישפוז .לפני כשלושה שבועות סיימה התקף .ודוב קיבלה התקף עקב אי מציאת עבודה .היא בבטחון עצמי מאד ירוד למרות שהיא מדהימה ומוכשרת ברמות .ההתקף מלווה ברצון להתקלח כל היום ממעיטה בשתייה ואוכל יש רגעים שהיא נסערת ואז שקטה הפסכיאטק העלה מינון ל20 מג .אני מאד דואגת ומודאגת גם לרופא אין כלים לעזור לי עסור לה .הדבר היחידי שהוא אומר לחכות שזה יעבור .בתור אמא שמתמודדת והתמודדתי עם לא מעט התקפים והיו לא מעט בחייה קשה לי להתמודד מולה אני אדם לא בריא והסטרס הורג אותי .אני מחתנת בת השנה ומאד חרדה ממצבה של בתי יש לי רק 2 בנות .מה אןכל לעזור לשמור עלייה שלא תהייה ברגסייה שתגרןם לטריגר להתפרצות התקף.היא גם מטופלת אצל פסיכולגית שהיא גם פסיכותרפיסטית אשמח לקבל עזרה יעוץ על מה שצריך אעשה בשבילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכיזופרניה
ד``ר אליהו סמואל01/11/2018לשרית שלום
השמירה בפני התלקחות מצבי סכיזופרניה היא תורה מורכבת ראשית הדבר חיוני כי תהיי בקשר עם הפסיכיאטר והפסיכולוגית.
יש לדאוג לכמה שפחות ערעור רגשי לביתך. גורמי מתח עלולים לגרום להתלקחות וכמובן לקיחה סדירה של הטיפול התרופתי.
תעסוקה חיונית . חשוב להיות במסגרת שיקומית .
אגב יש תכניות ומסלולי טיפול במשרד הבריאות.
כדי לקבל פרטים מורכבים יותר רצוי לפנות ליעוץ בפורום לנושא הסיכוזופרניה- פורום זה אינו עוסק בנושא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)