התיעצות בנוגע לבתי בת 22 חולת סכזופרניה מזה שמ6נה שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות בנוגע לבתי בת 22 חולת סכזופרניה מזה שמ6נה שנים
    שרית
    27/10/2018

בוקר טוב שמי שרית אני אם לבת מתמודדת בסכיזופרניה מזה 8 שנים .הנתקפים באים והולכים בשנתיים האחרונות יש התקף ואחרי חודש שוב התקף .היא מטופלת בזיפרקסיה שעם השינוים מעלים במינון .היות והיא לא מסוכנת לא הומלץ על אישפוז .לפני כשלושה שבועות סיימה התקף .ודוב קיבלה התקף עקב אי מציאת עבודה .היא בבטחון עצמי מאד ירוד למרות שהיא מדהימה ומוכשרת ברמות .ההתקף מלווה ברצון להתקלח כל היום ממעיטה בשתייה ואוכל יש רגעים שהיא נסערת ואז שקטה הפסכיאטק העלה מינון ל20 מג .אני מאד דואגת ומודאגת גם לרופא אין כלים לעזור לי עסור לה .הדבר היחידי שהוא אומר לחכות שזה יעבור .בתור אמא שמתמודדת והתמודדתי עם לא מעט התקפים והיו לא מעט בחייה קשה לי להתמודד מולה אני אדם לא בריא והסטרס הורג אותי .אני מחתנת בת השנה ומאד חרדה ממצבה של בתי יש לי רק 2 בנות .מה אןכל לעזור לשמור עלייה שלא תהייה ברגסייה שתגרןם לטריגר להתפרצות התקף.היא גם מטופלת אצל פסיכולגית שהיא גם פסיכותרפיסטית אשמח לקבל עזרה יעוץ על מה שצריך אעשה בשבילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סכיזופרניה

ד``ר אליהו סמואל
    01/11/2018

לשרית שלום

השמירה בפני התלקחות מצבי סכיזופרניה היא תורה מורכבת ראשית הדבר חיוני כי תהיי בקשר עם הפסיכיאטר והפסיכולוגית.
    יש לדאוג לכמה שפחות ערעור רגשי לביתך. גורמי מתח עלולים לגרום להתלקחות וכמובן לקיחה סדירה של הטיפול התרופתי.
    תעסוקה חיונית . חשוב להיות במסגרת שיקומית .
    אגב יש תכניות ומסלולי טיפול במשרד הבריאות.
    כדי לקבל פרטים מורכבים יותר רצוי לפנות ליעוץ בפורום לנושא הסיכוזופרניה- פורום זה אינו עוסק בנושא.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו