ציפרלקס וסרוקוול עם שילוב קלונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס וסרוקוול עם שילוב קלונקס
    אסף
    15/12/2018

אני נוטל 15 מג ציפרלקס ועכשיו 50 מג סרוקוול עם שילוב קלונקס אני הרגשתי המון אי שקט כלום לא עזר לי אני לא יודע מה לעשות מצד אחד מחשבות ריאליות שאני צריך לעשות משהו ומצד שני התנגדות של הגוף לעשות גורם לי לחרדה ותסכול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרופות ומחשבות מתסכלות

ד``ר אליהו סמואל
    21/12/2018

לאסף שלום

הפתרון הוא לא רק בתרופות. אתה חייב להיות בקשר של טיפול עם מישהו. אין אנו משתנים רק באמצעות כימיה אנו חייבים להיות גם בקשר חוויתי ובשיחה עם הזולת.
    חבל על הסבל אם אפשר לעשות דבר ולשנותו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות

אסף
    22/12/2018

תודה דר בכל פעם שאני קם מהמיטה אני לא מוצא את עצמי וזה משגע אותי אפילו כמו הליכה קצרה פשוט לא יכול לצאת מהועה הזאת אני מקבל 150 מג של סרוקוול ו10מג ציפרלקס וקלונקס להרגעה האם הזמן לבד מרפא או מה אני יכול לעשות אני כל הזמן "משגע" את עצמי במחשבות על זה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?

ד``ר אליהו סמואל
    29/12/2018

פשוט:
    1. להתיעץ עם הרופא שנותן לך את התרופות.
    2. לבחון טיפול בשיחות פרטי או דרך הקופה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו