מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוירה חדשה מנהל חדש המצב עצוב טיפים לצעוד קדימה ולשכוחאורחת12/07/2019
שלום
כשהתחלתי עבודה חדשה היה לי קשה מאוד הסביבה הייתה זרה הלחץ היה גדול בכל זאת מנהל העבודה היה חביב ונחמד אליי ותמך בי וגרם להמשיך ולעבוד עד שהתאהבתי בעבודה לגמרי בזכותו הוא כל כך מעריץ אותי ורצה בקשר איתי ואני לא התעניינתי בקשר כי הוא היה גרוש עם ילדים מספיק היה בשבילי שהוא עוזר ותומך בי מרחוק אני מאוד מרגישה בנוח בעבודה בגלל שהוא המנהל ויש בנינו תקשורת טובה. איני רואה אותו הרבה פעם בשלושה חודשים אולי אני אמנם עברתי עכשיו למחלקה אחרת וכמעט יותר מחצי שנה לא ראיתי אותו אבל הוא עדיין המנהל שלי שמעתי שהוא עוזב את העבודה ועובר לסניף אחר ואני כל כך עצובה בגלל זה הוא נשוי עכשיו אבל בכל זאת הוא ממשיך להעריץ אותי עד שזה בולט לכל העובדים ואמרו לי גם איני מבינה הוא אמור להעריץ את אישתו ולא אותי האם הוא עדיין מרגיש משהו כלפיי למרות שהוא נשוי ? קשה לי לבוא לעבודה בגלל שהוא עוזב הוא בנאדם חברמן חייכן וחביב לכולם אני עצובה בגלל זה אפשר טיפים איך ממשיכים קדימה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצובה בגלל קשר
ד``ר אליהו סמואל21/07/2019לאורחת שלום
את צריכה להחדיר לראש שהכל זה דימיונות ואין בזה אולי שמץ אמת דל וקלוש.
אם לא מצליחה לגרש את הדימיונות יש לפנות לאיש מקצוע. אחר הכל זה קשור אליך ולא אליו. את מיצרת את המחשבות והדימיונות.
יחד עם זה יש להבין שככה אנחנו בנויים. הכל נכון אבל אף פעם לא להגזים. כאשר מגזמים זה מתחיל לעלת לנו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה שקיבלתי
אורחת21/07/2019תודה על המענה אבל על איזה דמיונות אתה מדבר ומה בדיוק אני צריכה לגרש זה שהוא מעריץ אותי זה ברור מאליו גם העובדים הבחינו בזה וזה בולט לעין למרות שהוא נשוי הוא ממשיך ומעריץ אותי קודם
איני מעוניינת בקשר איתו ולא התעניינתי מהתחלה בסך הכל אני רוצה שהוא ימשיך להיות המנהל שלי כי הוא מנעים את האוירה בעבודה ואני התרגלתי לזה אבל מה שהכי מבלבל אותי זה שהוא ממשיך להעריץ אותי למרות שהוא נשוי וזה לא פרי הדמיון שלי בגלל שאיחרת בלתת תשובה שבוע בערך כמעט עבר לי העצבות והדיכאון שחשתי לאט לאט נתרגל למצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר אליהו סמואל21/07/2019מודה על תגובתך.
כנראה שלא הבנתי אותך מספיק. אין ספק שלא ניתן למצוא פיתרון למצוקותיך בכמה מילים בפורום. כדילהבין את תגובתי חייבים להיות בטיפול.
תשובתי באה ממקום האומר שהרבה מהצרות אנו ממיתים על עצמנו בגלל פירוש שאנו שמים על התרחשויות. את גם צודקת שהמציאות מכתיבה את החיים והרגשות. וכדי לאזן בין שני המבטים רצוי היה כי תפני לטיפול כדי לרככך למצוא פיתרון נכון.
אין כמובן תשובת בית ספר לשאלתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)