זוגיות לחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות לחיים
    רונה
    22/03/2009

שלום, לפני 7 שנים הייתה לי מערכת יחסם ארוכה ורצינית, שנמשכה 3 שנים ואף היינו לפני חתונה. בסופו של דבר נפרדנו ומאז היו לי פה ושם קשרים קצרים שהחזיקו שלושה - חמישה חודשים. אני מאוד רוצה מערכת יחסים רצינית, אני בת 35, רוצה להקים משפחה ודי מתוסכלת מהמצב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות לחיים

הוספת תגובה

• זוגיות לחיים

יעל צמרת
    22/03/2009

שלום לך רונה,

קראתי את פנייתך ואני מבינה את התיסכול שלך. נשים רבות שמגיעות לגילאי השלושים פלוס ועדין רווקות מאוד מתוסכלות מכך, הן מהרצון להקמת התא משפחתי והן מסיבת השעון הביולוגי.
    לפי מכתבך נראה כי משהו קרה מאז הפרידה מהקשר הרציני. אין לי מושג מהי סיבת סיום הקשר, אך נראה כי משהו בך נסגר מאז. חשוב לראות מה עומד מאחורי סגירות זו שלא מאפשרת לך בניית קשר חדש וכן לראות מדוע הקשרים הם קצרי טווח.
    הייתי מציעה לך להעזר בתמיכה מקצועית כדי שתוכלי לחקור ולהיות מודעת יותר מה קרה בסיום הקשר שסגר אותך ואיך תוכלי לבנות קשרים חדשים וכמובן לתיסכול שאת חשה.

בהצלחה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו