התקף חרדה ? דיכאון ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה ? דיכאון ?
    יעל
    21/06/2009

לפני מספר חודשים חוויתי התקף חרדה בעקבות בעיות בריאותיות לא משמעותיות ולאחר תקופה מאוד לחוצה.
    לאחר ההתקף הרגשתי כאילו סופי קרב.
    מאז חיי השתנו.
    אני מרגישה ניתוק רגשי ממה שקורה סביבי ואפילו מילדי, איני מתעניינת בשום דבר, אני מפחדת להיות לבד עם עצמי, השינה שלי אינה סדירה,, אני מוטרדת ממחשבות כמו משמעות החיים, כל אירוע קטן מפיל אותי וכדומה.יש לי התקפי חרדה במהלך היום, אני הולכת לעבודה אבל ממש מרגישה פחד לפני היציאה לעבודה ולפני החזרה הביתה אני מרגישה כאילו העולם לא ברור יותר .....

האם פסיכותרפיה גופנית יכולה לעזור לי לטפל בבעיה ואיך ?

תודה

יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף חרדה ? דיכאון ?

הוספת תגובה

• ליעל

עינבל פנחס-פרג
    21/06/2009

שלום לך יעל

נשמע שעברת חוויה מאוד מטלטלת. את כותבת שהתקפי החרדה התחילו עקב בעיות לא משמעותיות אבל נראה שהאוסף של הגורמים השונים (בריאות ולחץ בכלל) היו יותר מידי בשבילך.
    ניתוק רגשי הוא סוג של מנגנון הגנה שיכול להופיע כתגובה לסטרס גבוה מידי ולהצפה רגשית.

פסיכותרפיה גופנית יכולה מאוד לעזור לך, קודם כל כדי להרגיע את המערכת, יצירת מקום בטוח והחזרת האמון בגופך. וכמובן לעבד את הרגשות והמחשבות המתלווים לכך.
    אני מציעה לך לפנות לטיפול, עדיף שלא תחכי. אין צורך להשאר לבד עם התחושות האלה כי בהחלט ניתן לעזור לך.

כל טוב
    עינבל פרג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו