פסיכולוג גופני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסיכולוג גופני?
    שירי
    28/11/2009

שלום,

האם יש פסיכותרפיטים גופניים שהם פסיכולוגים? או שזה תחום או גישה אחרת לגמרי? (כי לפסיכולוג אסור לגעת במטופלים שלו?)
    אני עם בעיות אישיותיות עמוקות והפרעות אישיות שמתבטאות ביחס עם אנשים. כמובן שהדבר משפיע פיזית. אני סגורה מאוד ומפחדת מטיפול מחשש שיקרה לי משהו רע או שיפגעו בי וחיי קטנים ומיוסרים...
    אני מנסה להתחיל תרופות פסיכיאטריות עכשיו

אני יודעת שזה על קצה המזלג, אך האם טיפול כזה יכול להתאים לי או שעדיף טיפול פסיכולוגי? האם יש טיפול משולב- טיפול פסיכולוגי מפסיכולוג יחד עם התייחסות גופנית?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיכולוג גופני?

הוספת תגובה

• לשירי

עינבל פנחס-פרג
    29/11/2009

שלום שירי

אני מבינה משאלתך שאת חוששת מללכת לטיפול אצל פסיכותרפיסט גופני. אם החשש הוא בגלל המגע, אפשר לעבוד עם הגוף גם בלי לגעת בך, רק צייני את חששך בפני המטפל. ישנם פסיכותרפיסטים גופניים מאוד מקצועיים וטיפול בפסיכותרפיה גופנית יכול לעזור לך.
    אבל, אם את מרגישה הרגשת ביטחון גדולה יותר ללכת לפסיכולוג, אז עשי זאת. ההרגשה שלך היא הדבר החשוב, יותר משיטת הטיפול. במיוחד עם הנושאים שאת מתמודדת איתם. ישנם פסיכולוגים שלא הסתפקו בהכשרה שלהם ולמדו גם גישות בעבודה גופנית.

אם יש לך שאלות נוספות, את מוזמנת לשאול שוב.
    שיהיה לך בהצלחה,

עינבל פרג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך,

שירי
    29/11/2009

היכן אני יכולה לקבל המלצה על פסיכולוג קליני שהמשיך להתמחות גופנית?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירי

עינבל פנחס-פרג
    29/11/2009

אני לא יכולה לתת המלצה באתר.
    צרי איתי קשר בטלפון ואני אפנה אותך.

בברכה,
    עינבל פרג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו