בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    קוקי
    31/12/2009

מזה חודשיים יש לי בעיות שינה -0 אני נרדמת אבל מתעוררת לעיתים קרובות. אני כל הזמן עייפה בגלל זה . מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• שינה

עינבל פנחס-פרג
    31/12/2009

שלום קוקי,

הפרעות שינה היא בעיה נפוצה שיכולה להופיע מסיבות שונות. קודם כל שימי לב אם בחודשיים אלו שינית משהו בתנאי השינה הבסיסיים כמו מקום השינה (האם חדר השינה הוא מקום נוח שמאפשר לך שינה רגועה?), השעות, טמפ', התזונה בשעות הערב או הרגלים אחרים שאולי משפיעים על איכות השינה שלך. נסי ליצור לעצמך סביבה נעימה ונוחה כולל שינה בשעות קבועות.
    מעבר לכך, שינה גרועה יכולה להיות סימפטום למתח וללחצי היומיום וגם סימפטום של מצבי דיכאון וחרדה. מתח שאינו מקבל מספיק פורקן נשאר בשרירי הגוף וגורם לעוררות גבוהה. אם המצב מתמשך המתח גם יכול להתקבע ולגרום לכאבים.
    ישנן טכניקות שונות של הרפיה שאת חלקן תוכלי גם לבצע לבד וגם טכניקות מגע שיכולות לשחרר את המתח השרירי.

בהצלחה,
    עינבל פרג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו