שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גלית
    31/01/2010

יש לי שאלה הגעתי לטיפול לפני 3 ש' וחצי והתחלתי לשתף בהדרגה את המטפלת. אחרי שהכל נחשף לאט לאט ועם קצת דחיפה מצידה, התחלתי דווקא להתקפל בחזרה ולשתוק בפגישות, להתעצבן, לברוח. בחוץ, אנ יאנרגטית, בטוחה בעצמי, מצחיקה, חברה טובה, אבל מדברת מעט על עצמי ועל מה שבתוכי. והדבר אצלה בחד הופך להיות משהו מעיק, הייתי מחכה לפגישות הללו, ופתאום אני מנסה לברוח כמה שיותר מהר. חלק בגללה והיא יודעת איפה החלק שהיא טעתה בו, וחלק בגלל התכנים ששיתפתי אותה בהם ואני לא יכולה לשאת אותם, והייתי מעדיפה כנראה להשאיר אתם עמוק בפנים. אני לא יכולה, זה כואב לי יותר עכשיו מאשר כשזה היה בתוך תוכי.ואני מרגישה שהיא כבולה מולי (למרות שהיא טוענת שהיא יודעת מה לעשות - רק אם אני אתן לה). אפשר עצות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לגלית...

יעל צמרת
    31/01/2010

שלום גלית,

לפי מה שאני מבינה ממך החשיפה שלך מול המטפלת היתה הדרגתית, אך מלווה בלחץ קל מצידה. ייתכן שגם החשיפה של משהו קשה, יחד עם לחץ מצד המטפלת יצר אצלך סגירות ואנטיגוניזם לטיפול. מה שהרבה פעמים יכול להיות קרש קפיצה נהדר אם מצליחים לעבור את זה ביחד. קורה שמטפל טועה - גם הוא בן אדם וטבעי שלמטופל קשה עם חשיפה, גילויים או סודות. לכן, אני ממליצה לך לדבר עם המטפלת שלך בגלוי לב ובכנות על תחושותיך, רגשותיך ומחשבותייך . ייתכן שתגיעו לנקודה נהדרת של התפתחות הקשר בינכן וייתכן שתגיעי למסקנה שהקשר לא נכון לך יותר. מה שהכי חשוב עם כל החלטה שתקחי שתהיי קשובה לעצמך ולמה שטוב לך.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    יעל צמרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו