שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רן
    01/02/2010

שלום, אני כבן 24 ואני בחודשים האחרונים חש חרדות, שמתבטאות גם בנשימה רדודה, עצבות ודכדוך בעקבות חוויות ואירועים שקרו לי בעבר, שגרמו לי להרגשת תסכול עצמי, הדחקת כעסים בעקבות אירועים הנ"ל וכו'. אודה לכן אם תייעצו לי איזה טיפול עשוי להקל ולהטיב עמי...
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לרן

עינבל פנחס-פרג
    01/02/2010

שלום לך רן,
    אני מבינה שבחודשים האחרונים אתה מרגיש שחל שינוי לרעה באיכות החיים שלך. זו אינה צריכה להיות גזירה משמיים ולכן טוב שאתה מעוניין ללכת לטיפול.
    עוד לפני כן אני מציעה לך לעסוק בפעילות גופנית במידה ואתה לא פעיל, או באחת מאומנויות הלחימה (טאי צ'י , צ'י קונג, איקידו).

לשאלת הטיפול - כדי שהרגשתך תשתפר הטיפול צריך להיות כזה שיאפשר לך לעבד את החוויות המכאיבות שחווית בעבר, להביע כעסים שצברת, לשחרר מתחים ולהעלות את האנרגיה הכללית ומצב הרוח.

כיוון שבשאלתך אתה מתייחס לנשימה שלך (לא כל אחד עושה זאת) יש סיכוי טוב שתתחבר לטיפול שמשלב שיחה עם עבודת גוף. אני מאוד מאמינה בפסיכותרפיה גופנית ומנסיוני היא מאוד יעילה למצב שאתה מתאר אך יש עוד סוגי טיפולים (למשל פסיכודרמה, ריברסינג). מה שחשוב זה שהמטפל יהיה מקצועי וידע גם לעזור לך לעבד תכנים רגשיים וגם לשחרר את המתח המצטבר באופן גופני.

בהצלחה,
    ענבל פרג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו