מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סומטיזציה ופיברומילגיהאורית08/02/2010
שלום.בתחילה פסכיאטרית אבחנה לי סומטיזציה על מגוון סימפטומים וכול הטיפולים(תרופתי ופסיכולגי)לא עזרו.אח"כ אבחנו לי פיברומילגיה-שוב ,גם לא ממש עזרו-הכדורים,התעמלות ופיזוטרפיה והידותרפיה ,רפואה משלימה ועוד..
עזר-משכך כאבים אופיטי קל בשם טרמדקס עזר לי לכאבים,דכאון ועוד..אך מתחילה לפתח עמידות אליו.
מה אתם ממליצם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטע לי
עינבל פנחס-פרג08/02/2010שלום נטע לי
בשביל שנוכל לענות לשאלתך אנחנו צריכות שתפרטי מהם הסימפטומים , איך זה מתבטא ביומיום,
בברכה,
עינבל פרג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אורית09/02/2010זה בעיקר כאבים.ובמיוחד כאבים במאמץ.ובמיוחד-גב,רגלים,ראש אבל כמעט כול מקום.
וגם עייפות-שוב,ממאמץ.
והרבה-מתח,לחץ ,חוסר יכולת להרפות,דכאון.
הרשימה ארוכה אבל זה בעיקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיברומיאלגיה
עינבל פנחס-פרג10/02/2010טינה יקרה,
התסמינים שאת מתארת באמת נשמעים כמו תסמינים של פיברומילגיה. ישנו ספר בנושא ועל סוגי טיפולים של ד"ר באואר וכן יש את עמותת אס"ף לסובלים מפיברומיאלגיה ותוכלי להתייעץ ולשאול בפורומים שלהם מה עוזר יותר. אני לא יודעת איזה שיטות ברפואה משלימה ניסית. שמעתי על שילוב של רפואה סינית עם שיאצו שעזר לחלק מהאנשים. ולחלק מסאז עזר אבל רק זמנית. אני יודעת שחלק מהבעיה זה הניסוי והטעיה דבר שבוודאי מצריך המון משאבים רגשיים וכספיים. זה בטח לא קל.
לגבי הדיכאון והמתח, אם מדובר בדיכאון ראשוני או משני (כלומר אם הדיכאון היה קודם או הופיע בגלל הכאבים), אפשר לאבחן רק אחרי היכרות איתך. העבודה יכולה להיות קצת שונה.
כך או כך, יסלחו לי הפסיכולוגים, כאשר יש כאבים פיזיים, טיפול בדיבור אינו מספיק בעיני, ולדעתי חייבת להיות התייחסות גם לגוף תוך כדי העבודה הרגשית. אפשר ללמד את הגוף שלך להרגיש נוחות יחסית, להרגע, ללמד אותו להרפות מחדש (הגוף ידע פעם ושכח בגלל הכיווץ הכרוני של הכאב) ואפילו להנות. העבודה צריכה להיות איטית ועדינה עם תשומת לב רבה לאיך הגוף מרגיש עם כל עבודה שעושים.
אני מציעה לך לפנות למטפל/ת שיעבוד איתך גם רגשית וגם גופנית בטכניקות שונות.
לגבי העמידות לתרופות, אני לא יודעת לענות, עדיף שתשאלי בעמותת אס"ף.
הרבה בריאות וימים טובים
ענבל פרג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבחון הפרעה בעקבות הופעת תסמינים - עזרה דחופה
חרדות חברתיות סטרס וקילוף העור במכוון
דודה מרירה ושלילית - בירור
דלוזיה מגלומניה- דרכי טיפול
בעייה מינית וירידה בזיכרון
הפרעת אישיות גבולית- דרכי טיפול
חלומות חוזרים על האקס
מחלות נפש והשפעת גנטיקה
טיפים לשפר של הזיכרון
ערוץ הבריאות
.jpg)