שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורנית
    23/02/2010

אני סובלת ממחשבות שלא עוזבות אותי וכל פעם משהו אחר ופתאום אני מתחילה לחשוב שעשיתי לעצמי משהו ושאני מתה או שמפחדת לעשות לעצמי משהו. רק שאני לא יעשה לעצמי משהו וכו'.
    איזה טיפול אתם ממליצות לי למחשבות טורדניות כאלו?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מחשבות

יעל צמרת
    23/02/2010

שלום אורנית,

את בהחלט מתארת מחשבות טורדניות ויחד עם זה נשמע שיש גם חרדה שמתווספת לכך. ראשית אני ממליצה לך לפנות לטיפול והמלצתי, כמובן, טיפול גופני - נפשי על מנת לחזור לגוף הפיזי ולהפחית חרדה. יחד עם זה לראות מה מסתתר מאחורי המחשבות הפוגעניות ומהמחשבות על מוות. טיפול בפרחי באך יכול להיות מועיל גם כן אך לא בטוח שיספיק.

תרגישי טוב,
    יעל צמרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות

עינבל פנחס-פרג
    23/02/2010

שלום אורנית,
    אני רוצה להוסיף לדברי חברתי, שטיפול הוא תהליך שיכול לקחת זמן מסוים עד שמרגישים ממש שינוי. ולכן אם את מרגישה שיש סיכוי כלשהוא שתממשי מחשבות פוגעניות כלפי עצמך, אני ממליצה לך לפנות לפסיכיאטר שיאבחן אם יש צורך בטיפול תרופתי עד שהטיפול הפסיכותרפי יתחיל להשפיע.

בברכה,
    ענבל פרג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו