עבודה עם ספורטאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה עם ספורטאים
    דן
    09/03/2010

היי, אני לומד פסיכותרפיה גופנית שנה א
    רציתי לשאול האם יש קורס שמכשיר לעבודת פסיכותרפיה עם ספורטאים כלימודי המשך ללימודים שלי כיום
    דן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה עם ספורטאים

הוספת תגובה

• ספורטאים

עינבל פנחס-פרג
    10/03/2010

שלום דן,

לא ברור לי למה אתה מתכוון כאשר אתה מבדיל את העבודה עם ספורטאים מהעבודה עם שאר האנשים. האם אתה מתכוון לטכניקות של עיסוי או לעבודה הרגשית?
    אולי תוכל להרחיב?

בברכה,
    ענבל פרג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שיש תואר שני בפסיכולוגיית ספורט

דן
    10/03/2010

האם יש גם התמחות במסגרת לימודי הפסיכותרפיה שמכשירה ליעוץ לספורטאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדן

עינבל פנחס-פרג
    10/03/2010

אני לא מכירה מספיק את נושא פסיכולוגיית הספורט. ממה שאני מכירה זה משהו בין פסיכותרפיה לאימון.
    במקומות הרציניים שאני מכירה לפסיכותרפיה גופנית, אין עדיין התמחות ספציפית לספורטאים, אלא יש קורסים יותר בכיוון של עיסוי ספורטאים וקורסים בתזונה.
    תחום נוסף ששמעתי עליו הוא אימון (קואצ'ינג) הוליסטי, שאולי זה קרוב למה שאתה מחפש.

בברכה,
    עינבל פרג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו